8.0 Kulhydrater / pers.
Fordele
- Masser af grønt
- Gode muligheder for variationer
- Kalorielet og kulhydratfattig
Ulemper
Endelig vurdering af retten
En hurtig og lækker vegetarisk Keto ret, der blander avocado, æg, kogt broccoli og ærter, sammen med en balsamicoeddike. Den er velsmagende, grøn og mættende, og passer godt på Keto og low carb i det hele taget. En god og grøn Keto frokostret.
Grøn Keto frokost af avocado, broccoli, æg og lime
Bedøm denne ret
Ingredienser
- 1 stk æg
- 0,5 stk avocado
- 30 gram frisk spinat
- 30 gram ærter
- 0,25 stk broccoli dampes
- 1 stk lime
- 0,5 tsk balsamico eddike
- 0,5 spsk olivenolie
Fremgangsmåde
- Start med at sætte vand i en gryde, og koge det op. Når vandet koger, tilsætter du dit æg og skruer lidt ned for varmen. Kog det i 6-7 minutter, alt efter størrelsen på dit æg. Gør resten af maden klar imens.
- Skær broccoli i buketter så det svarer til din mængde af gram. Tilsæt det også i gryden med ægget. Når ægget er færdigt, er broccolien også dampet og kogt fint igennem.
- Halver avocado og fjern stenen. Skær avocado i stimler og læg i en skål eller i en madpakke. Læg spinat ved og ærter. Hvis ærterne er på frost, skal du lige tø dem op først.
- Lav en hurtig marinade af balsamicoeddike og olivenolie samt saften fra en hel lime. Læg broccoli ved, hæld dressingen over, og læg ægget. Krydder med himalaya salt og peber.