8.0
Kulhydrater / pers.

Fordele

  • Masser af grønt
  • Gode muligheder for variationer
  • Kalorielet og kulhydratfattig

Ulemper

Tid
8
Smag
8
Holdbarhed
7
Ingredienser
8

Endelig vurdering af retten

En hurtig og lækker vegetarisk Keto ret, der blander avocado, æg, kogt broccoli og ærter, sammen med en balsamicoeddike. Den er velsmagende, grøn og mættende, og passer godt på Keto og low carb i det hele taget. En god og grøn Keto frokostret.

Grøn Keto frokost af avocado, broccoli, æg og lime

Bedøm denne ret

3.12 fra 9 stemmer
Køkkentid10 min
Ventetid8 min
Samlet tid18 min
Opskrift til: 1 person
Type: [Keto]
Kalorier: 322kcal
Kulhydrater: 8g
Protein: 16g
Fedt: 20g
Fiber: 4g

Næringsindholdet er per person/stk

Pin Print opskriften

Ingredienser

  • 1 stk æg
  • 0,5 stk avocado
  • 30 gram frisk spinat
  • 30 gram ærter
  • 0,25 stk broccoli dampes
  • 1 stk lime
  • 0,5 tsk balsamico eddike
  • 0,5 spsk olivenolie

Fremgangsmåde

  • Start med at sætte vand i en gryde, og koge det op. Når vandet koger, tilsætter du dit æg og skruer lidt ned for varmen. Kog det i 6-7 minutter, alt efter størrelsen på dit æg. Gør resten af maden klar imens.
  • Skær broccoli i buketter så det svarer til din mængde af gram. Tilsæt det også i gryden med ægget. Når ægget er færdigt, er broccolien også dampet og kogt fint igennem.
  • Halver avocado og fjern stenen. Skær avocado i stimler og læg i en skål eller i en madpakke. Læg spinat ved og ærter. Hvis ærterne er på frost, skal du lige tø dem op først.
  • Lav en hurtig marinade af balsamicoeddike og olivenolie samt saften fra en hel lime. Læg broccoli ved, hæld dressingen over, og læg ægget. Krydder med himalaya salt og peber.
VejledningForstår du ikke tallene i opskriften? Læs her