3.0
Kulhydrater / pers.

Fordele

  • Nemme at lave
  • Gode ernæringssammensætning
  • Lækker som tilbehør, madpakke eller en snack (og faktisk en fatbomb)
  • Kan også bruges som snobrødsdej

Ulemper

Smag
10
Tid
9
Holdbarhed
9
Ingredienser
8

Endelig vurdering af retten

Lækre pølsehorn der har en fin struktur og smag, og som, når de toppes med dressing, smager som helt almindelige pølsehorn. Vi er efter mange forsøg kommet frem til, at denne opskrift er tættest på det optimale på normale pølsehorn

 

Keto pølsehorn

Bedøm denne ret

3.36 fra 34 stemmer
Køkkentid25 min
Ventetid20 min
Samlet tid45 min
Opskrift til: 8 pølsehorn
Type: [Keto]
Kalorier: 310kcal
Kulhydrater: 3g
Protein: 15g
Fedt: 25g
Fiber: 2g

Næringsindholdet er per person/stk

Pin Print opskriften

Ingredienser

  • 80 gram mandelmel
  • 40 gram kokosfibermel
  • 0,5 tsk salt
  • 1 tsk bagepulver
  • 5 spsk smør ca. 60 gram
  • 250 gram revet ost
  • 1 stk æg
  • 8 stk pølser
  • 20 ml piskefløde

Fremgangsmåde

  • Varm ovnen på 175°C grader
  • Bland mandelmel og kokosmel med bagepulver, i en stor skål
  • Smelt smøret og osten i en gryde ved lav varme eller i en mikroovn
  • Tilsæt ægget til smørret og osten, og hæld fløden i imens du rører i massen. Tilsæt derefter melblandingen og før det sammen til en dejklump med hænderne.
  • Lav dejen til en flad firkant af ca. 20x35 cm
  • Skær 8 lange striber ud af ca. 1,5 cm bred
  • Læg en pølse på hver stribe og fold dem rundt om pølsen
  • Bag i ca. 15-20 minutter eller indtil dejen er blevet lidt brun
VejledningForstår du ikke tallene i opskriften? Læs her