3.0
Kulhydrater / pers.

Fordele

  • Nemme at lave
  • Gode ernæringssammensætning
  • Lækker som tilbehør, madpakke eller en snack (og faktisk en fatbomb)
  • Kan også bruges som snobrødsdej

Ulemper

    Smag
    10
    Tid
    9
    Holdbarhed
    9
    Ingredienser
    8

    Endelig vurdering af retten

    Lækre pølsehorn der har en fin struktur og smag, og som, når de toppes med dressing, smager som helt almindelige pølsehorn. Vi er efter mange forsøg kommet frem til, at denne opskrift er tættest på det optimale på normale pølsehorn

     

    Keto pølsehorn

    Bedøm denne ret

    3.16 fra 13 stemmer
    Køkkentid25 min
    Ventetid20 min
    Samlet tid45 min
    Opskrift til: 8 pølsehorn
    Type: [Keto]
    Kalorier: 310kcal
    Kulhydrater: 3g
    Protein: 15g
    Fedt: 25g
    Fiber: 2g

    Næringsindholdet er per person/stk

    Pin Print opskriften

    Ingredienser

    • 80 gram mandelmel
    • 40 gram kokosfibermel
    • 0,5 tsk salt
    • 1 tsk bagepulver
    • 5 spsk smør ca. 60 gram
    • 250 gram revet ost
    • 1 stk æg
    • 8 stk pølser
    • 20 ml piskefløde

    Fremgangsmåde

    • Varm ovnen på 175°C grader
    • Bland mandelmel og kokosmel med bagepulver, i en stor skål
    • Smelt smøret og osten i en gryde ved lav varme eller i en mikroovn
    • Tilsæt ægget til smørret og osten, og hæld fløden i imens du rører i massen. Tilsæt derefter melblandingen og før det sammen til en dejklump med hænderne.
    • Lav dejen til en flad firkant af ca. 20x35 cm
    • Skær 8 lange striber ud af ca. 1,5 cm bred
    • Læg en pølse på hver stribe og fold dem rundt om pølsen
    • Bag i ca. 15-20 minutter eller indtil dejen er blevet lidt brun
    VejledningForstår du ikke tallene i opskriften? Læs her