12.0 Kulhydrater / pers.
Fordele
- Gode burgerboller og lækkert indhold i burgeren
- Godt krydret kød med god smag
- Fint ernæringsindhold
Ulemper
- Lidt køkkentid
Endelig vurdering af retten
En udsøgt kyllingeburger med langtidsstegt og krydret kylling, der toppes med hjemmebagt Keto boller og coleslaw uden sukker. Det er et fantastisk match, og en kyllingeburger uden sammenligning. Den kan spises af alle, Keto eller ej, og smager rigtig godt
Keto burger af langtidsstegt kylling og coleslaw
Bedøm denne ret
Ingredienser
Pulled kylling
- 100 ml bouillon
- 20 gram sukrin ca. 1,5 spsk
- 20 gram tomatpure
- 2 tsk sennep
- 1 spsk sojasauce
- 2 tsk chilipulver
- 1 tsk tørret spidskommen
- 1 tsk cayennepeber
- 400 gram kyllingebryst
Burgerboller
- 175 gram revet ost
- 60 gram flødeost
- 2 stk æg
- 2 tsk bagepulver
- 10 gram loppefrøskaller ca. en stor spsk
- 1 tsk salt
- 1 tsk xanthan gum
- 175 gram mandelmel
Fremgangsmåde
Pulled chicken
- Tænd for ovnen på 125°. Lav en "rub" af alle ingredienserne til kylling, undtagen hønsebouillon og kyllingen selv selvfølgelig. Gnid rubben ind i dit kyllingebryst. Tag et ovnfast fad, tilsæt hønsebouillon og kyllingekødet. Har du noget krydderiblanding tilovers, drysser du det over. Sæt staniol over det ovnfaste fad, og bag det i ovnen i 2-3 timer på 125°, men skru op på 200° når burgerbollerne skal ind. Gør burgerboller og coleslaw nu.
- Efter 2-3 timer tager du kyllingen ud, og river kødet fra hinanden med to gafler.
Burgerboller
- Smelt mozzarella og flødeost i mikrobølgeovnen. Tilsæt resten af ingredienserne og ælt det godt sammen med hænderne. Form burgerboller på en bageplade med bagepapir, og drys med sesamfrø på toppen. Bag dem i ca. 10-12 minutter ved 200°.
Coleslaw
- Snit hvidkål og giv gulerødderne fint i en stor skål. Lav en blanding af creme fraiche, sukrin, sennep og citron, og tilføj det til din coleslaw. Bland det godt sammen og smag til med salt og peber.
- Server burgerboller med dressing, kylling og coleslaw