2.0 Kulhydrater / pers.
Fordele
- Konsistens som brød
- Godt til madpakken
Ulemper
- Skal formentligt laves dagen før, så kræver planlægning hvis det er til madpakken
Endelig vurdering af retten
Dette toastbrød er nemt at lave, da det bare skal røres sammen, og så i ovnen. Lav det eventuelt aftenen før, og læg det fra til madpakke. Naturligvis meget keto venlig, og har en god brød konsistens
Keto toastbrød
Bedøm denne ret
Ingredienser
- 4 stk æg
- 150 gram flødeost eller hytteost
- 2 spsk smør
- 200 ml loppefrøskaller
- 1 tsk bagepulver
- 0,25 tsk salt
- 0,25 tsk peber
Fremgangsmåde
- Tænd ovnen på 200°. Bland alle ingredienserne i en skål undtagen loppefrøskaller.
- Bland loppefrøskaller i massen imens du rører. Lad den trække i 10 minutter, og læg det på en bageplade med bagepapir i 4 klatter.
- Bag i 17-18 minutter ved 200°.
- Når det er færdigt, lader du det hvile i 10 minutter, og kan dele det over på midten. Brug brødet i toastmaskinen med fx. skinke, ost eller hvad dit hjerte ellers måtte begære. Det kan sagtens fryses efter bagning.