8.0 Kulhydrater / pers.
Fordele
- Hurtig at lave
- Smager godt
- Godt næringsindhold
- Kan spises af de fleste, Keto eller ej
Ulemper
Endelig vurdering af retten
Det her er en utrolig simpel, sund og lækker Keto ret, der tager meget kort tid at lave, smager rigtig godt, og som uden tvivl kan spises af alle, uanset om der spises Keto, LCHF eller normalt. Det er et godt familiemåltid, og mætter ganske pænt.
Kylling i karry med broccolibuketter
Bedøm denne ret
Ingredienser
- 1 spsk kokosolie
- 350 gram kyllingebryst
- 1 stk rødløg
- 2 stk hvidløgsfed
- 1 stk frisk chili blanding
- 15 gram frisk ingefær revet
- 0,5 tsk gurkemeje
- 0,5 tsk stødt karry
- 0,5 tsk sennep
- 0,5 tsk tørret spidskommen
- 400 gram kokosmælk
- 1 stk broccoli
- 0,5 bundt frisk persille, kan undlades
Fremgangsmåde
- Start med at varme kokosolien på en dyb pande eller i en gryde. Skær kyllingestykkerne i stimler imens, og tilsæt det. Steg det i 2-3 minutter til det er gennemstegt, og flyt det til en tallerken.
- Hak rødløg og hvidløgsfed, samt den friske chili, og tilsæt det på panden. Mål mængden af ingefær, skær skralden fra og riv det. Tilsæt det og steg med. Tilfør så gurkemeje, karry, sennep og spidskommen, og giv det et minut mere, hvorefter du kommer kokosmælken i.
- Kog det op, tilsæt kyllingestykkerne, sæt på middel varme. Lad det simre i 10 minutter, og lav så broccolien derfra imens kyllingeretten simre videre.
Broccoli i buketter
- Sæt vand til at koge i en gryde og tilsæt godt med salt. Kog broccolien i ca. 2 minutter, så det er lettere kogt, men stadig sprødt.
- Server kylling i karry med broccolibuketterne til, og drys med hakket persille på toppen.