9.0
Kulhydrater / pers.

Fordele

  • Italiensk tvist og smag
  • Kylling, tomat, mozzarella er en herlig kombination

Ulemper

Tid
8
Smag
9
Holdbarhed
9
Ingredienser
9

Endelig vurdering af retten

En hurtig ret der udgør et tilfredsstillende hovedmåltid. Den er velsmagende og herlig i sin smag, der kombineres af tomat, kylling og mozzarella. Retten får et lækker italiensk udtryk, og kan toppes med lidt frisk basilikum.

Kylling i tomat og mozzarella

Bedøm denne ret

5 fra 2 stemmer
Køkkentid10 min
Ventetid10 min
Samlet tid20 min
Opskrift til: 2 personer
Type: [Keto]
Kalorier: 672kcal
Kulhydrater: 9g
Protein: 55g
Fedt: 45g
Fiber: 5g

Næringsindholdet er per person/stk

Pin Print opskriften

Ingredienser

  • 350 gram kyllingebryst
  • 1 tsk tørret basilikum
  • 2 spsk olivenolie
  • 300 gram hakkede tomater
  • 40 gram fløde 18%
  • 125 gram mozzarella
  • 60 gram cherrytomater
  • 1 spsk smør
  • 300 gram blomkålsris

Fremgangsmåde

  • Tag en kyllingestykker og læg det i en pose. Tilsæt lidt salt, peber, sammen med basilikum og olivenolie, og bland det godt. Tag en pande og steg kyllingen hårdt i et enkelt minut på hver side. Tilsæt hakket tomater, og fløde, og steg videre. Skær cherrytomater i halve og tilsæt til panden.
  • Tænd for ovnen på 200°. Find et ildfast fad, og hæld alt fra panden over i fadet. Læg mozzarellastykker på toppen og bag i ovnen i 25 minutter ved 200°.
  • 5 minutter inden retten er færdigbagt, tilsætter du 1 spsk smør på en pande og sætter den på høj varme. Steg dine blomkålsris ved hård varm i 3-4 minutter og server blomkålsris til kyllingeretten..
VejledningForstår du ikke tallene i opskriften? Læs her