7.0
Kulhydrater / pers.

Fordele

  • Spidskålssalat passer godt til resterne

Ulemper

Tid
10
Smag
8
Holdbarhed
9
Ingredienser
9

Endelig vurdering af retten

Denne ret er en variation af Cubansk gryderet med guacamole og lime, hvor vi spiser rester dagen efter. Vi kombinerer resterne fra den Cubanske gryderet med en spidskålssalat, rørt i en syrlig dressing og med et par majs til.

 

Dag to: Cubansk gryderet med spidskålssalat og majs

Bedøm denne ret

0 fra 0 stemmer
Køkkentid10 min
Ventetid5 min
Samlet tid15 min
Opskrift til: 1 person
Kalorier: 789kcal
Kulhydrater: 7g
Protein: 39g
Fedt: 66g
Fiber: 3g

Næringsindholdet er per person/stk

Pin Print opskriften

Ingredienser

  • 1 stk dag to: cubansk gryderet
  • 0,5 stk spidskål
  • 40 gram majs
Dressing
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 spsk citronsaft
  • 0,5 tsk æblecidereddike

Fremgangsmåde

  • Start med at lave dressingen ved at blande olivenolie, citronsaft og æblecidereddike. Smag til med salt og peber.
  • Skær spidskål i lange stimler og bland dressingen ved. Tilsæt majs og bland salaten igen.
  • Varm rester fra den cubanske gryderet, og spis det sammen med din spidskålssalat.
VejledningForstår du ikke tallene i opskriften? Læs her