14.0
Kulhydrater / pers.

Fordele

  • Herlig sammensætning af mad
  • God sauce, masser af grøntsager og lækre spyd

Ulemper

  • En del forberedelse
Tid
7
Smag
9
Holdbarhed
8
Ingredienser
7

Endelig vurdering af retten

Kyllingespyd med farverige grøntsager er en nem og low carb ret, der kombineres med en lækker paprikasauce, der er utrolig smagfuld og med en intens smag af paprika.

Kyllingespyd med farverige grøntsager og paprikasauce

Bedøm denne ret

No ratings yet
Køkkentid20 min
Ventetid25 min
Samlet tid45 min
Opskrift til: 2 personer
Type: [Keto], [Liberal LCHF], [Low carb]
Kalorier: 597kcal
Kulhydrater: 14g
Protein: 50g
Fedt: 36g
Fiber: 3g

Næringsindholdet er per person/stk

Pin Print opskriften

Ingredienser

Kyllingespyd og grøntsager
  • 1 spsk olivenolie
  • 400 gram kyllingebryst
  • 2 stk peberfrugter
  • 1 spsk olivenolie
  • 50 gram cherrytomater
  • 0,5 stk rødløg
  • 0,5 bundt frisk basilikum
Paprikasauce
  • 0,5 stk rødløg
  • 2 stk hvidløgsfed
  • 200 gram champignon
  • 3 tsk stødt paprika
  • 50 gram tomatpure
  • 200 gram hakkede tomater
  • 100 gram flødeost

Fremgangsmåde

  • Start med at gøre dine kyllingespyd klar, og skære grøntsagerne ud. Imens tingene steger, laver vi paprikasaucen. Lad os gå i gang.
  • Skær kylling i spisestørrelser, skær løg i store stykker. Sæt dem på spyd på skift på skift af kylling og løg. Har du spyd af træ, er et godt trick, at dyppe dem i vand, så de ikke brænder på, når du steger dem på panden eller på grill. Tænd for ovnen på 200° og bag dine kyllingespyd i 15-20 minutter til de er gennemstegte.
  • Skær nu peberfrugt i store stykker af ca. 2x1,5 cm, tilsæt olivenolie på en stor pande og steg dine peberfrugter. Pil basilikumblade af basilikum, hak det og steg det med. Tilsæt cherrytomater og steg i 2 minutter ved hård varme. Skru ned og lad dem stege videre ved lav varme, imens du laver paprikasaucen.
Paprikasauce
  • Hak løg og hvidløg fint, og steg det på en pande eller i en gryde. Vask champignon og skær dem i passende stykker (fx. helt småhakket eller i skiver). Tilsæt paprika. Steg nu videre i 4-5 minutter. Tilsæt hakkede tomater og tomatpure, samt flødeosten. Kog saucen godt op, og smag den til med salt og peber.
  • Server kyllingespyd med stegte grøntsager og hæld paprikasauce ved.
VejledningForstår du ikke tallene i opskriften? Læs her