6.0 Kulhydrater / pers.
Fordele
- Meget få kulhydrater
- Simpel og hurtig at lave
- Lækker kombination imellem feta og dild
Ulemper
- Næsten for simpel
Endelig vurdering af retten
En velsmagende ret, der domineres af feta og dild, og som kombineres med en hurtig salat. Den er i sig selv en god Keto ret, men en anelse simpel, så overvej at supplere med mere, hvis du ikke er i ketose.
Lækker skinkeschnitzel med feta og blandet salat
Bedøm denne ret
Ingredienser
Skinkeschnitzel
- 300 gram skinkeschnitzel
- 2 spsk olivenolie
Fetadrys
- 100 gram feta
- 1 bundt frisk dild
- 2 spsk citronsaft
Salatblanding
- 0,5 stk iceberg alternativt brug spidskål
- 150 gram cherrytomater
- 1 spsk olivenolie
- 1 tsk æblecidereddike
- 0,5 stk agurk
- 50 gram oliven
Fremgangsmåde
- Krydder din skinkeschnitzel med salt og peber, tilsæt olivenolie til en pande og brun dem kortvarigt ved hård varme på begge sider. Skru ned for varmen og giv dem 2 minutter på hver side. Tag dem af og hold dem varme.
Fetadrys
- Mos feta med en gaffel i en skål. Hak din dild og tilsæt det fetaen, bortset fra en enkelt smule ti at drysse inden servering. Tilsæt salt og peber i skålen, samt citronsaft.
Salatblanding
- Skær en salat af iceberg, halve cherrytomater, og agurk, og lav en blanding af olivenolie, æblecidereddike, som du tilsætter salaten. Tag nu 1/3 af din fetablanding, og bland den i salaten også. Bland det godt rundt. Du kan tilsætte andre ting til salaten, hvis du har noget i køleskabet, du skal have brugt.
- Server skinkeschnitzel, læg halvdelen af den resterende fetablanding på hver sin schnitzel, og server med salatblandingen.