6.0
Kulhydrater / pers.

Fordele

  • Meget få kulhydrater
  • Simpel og hurtig at lave
  • Lækker kombination imellem feta og dild

Ulemper

  • Næsten for simpel
Tid
8
Smag
8
Holdbarhed
6
Ingredienser
9

Endelig vurdering af retten

En velsmagende ret, der domineres af feta og dild, og som kombineres med en hurtig salat. Den er i sig selv en god Keto ret, men en anelse simpel, så overvej at supplere med mere, hvis du ikke er i ketose.

Lækker skinkeschnitzel med feta og blandet salat

Bedøm denne ret

4 fra 2 stemmer
Køkkentid25 min
Ventetid5 min
Samlet tid30 min
Opskrift til: 2 personer
Type: [Keto]
Kalorier: 519kcal
Kulhydrater: 6g
Protein: 42g
Fedt: 38g
Fiber: 1g

Næringsindholdet er per person/stk

Pin Print opskriften

Ingredienser

Skinkeschnitzel
  • 300 gram skinkeschnitzel
  • 2 spsk olivenolie
Fetadrys
  • 100 gram feta
  • 1 bundt frisk dild
  • 2 spsk citronsaft
Salatblanding
  • 0,5 stk iceberg alternativt brug spidskål
  • 150 gram cherrytomater
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 tsk æblecidereddike
  • 0,5 stk agurk
  • 50 gram oliven

Fremgangsmåde

  • Krydder din skinkeschnitzel med salt og peber, tilsæt olivenolie til en pande og brun dem kortvarigt ved hård varme på begge sider. Skru ned for varmen og giv dem 2 minutter på hver side. Tag dem af og hold dem varme.
Fetadrys
  • Mos feta med en gaffel i en skål. Hak din dild og tilsæt det fetaen, bortset fra en enkelt smule ti at drysse inden servering. Tilsæt salt og peber i skålen, samt citronsaft.
Salatblanding
  • Skær en salat af iceberg, halve cherrytomater, og agurk, og lav en blanding af olivenolie, æblecidereddike, som du tilsætter salaten. Tag nu 1/3 af din fetablanding, og bland den i salaten også. Bland det godt rundt. Du kan tilsætte andre ting til salaten, hvis du har noget i køleskabet, du skal have brugt.
  • Server skinkeschnitzel, læg halvdelen af den resterende fetablanding på hver sin schnitzel, og server med salatblandingen.
VejledningForstår du ikke tallene i opskriften? Læs her