2.0 Kulhydrater / pers.
Fordele
- God konsistens af bollerne
- En fin portion for mængden af ingredienser
- Ingen smag af æg
Ulemper
- En lille smag af mandel hvis de spises uden indhold
- Meget mandelmel i bollerne, som er dyrt i indkøb
Endelig vurdering af retten
Dette er en opskrift på nogle lækre Keto boller, der bliver sprøde og minder meget om almindelige boller. Grundessencen er mandelmel, og den har derfor et lille tvist af mandel, men det er meget lidt. Bollerne kan fryses ned, og tages op til morgenmad, frokost eller som snack.
Lækre keto boller
Bedøm denne ret
Ingredienser
- 200 gram mandelmel
- 2 spsk loppefrøskaller
- 2 tsk bagepulver
- 1 tsk salt
- 2 tsk æblecidereddike
- 225 ml kogende vand*
- 3 stk æggehvider
- 10 gram sesamfrø
Fremgangsmåde
- Forvarm ovnen til 175°C grader. Mix de tørre ingredienser sammen i en skål.
- Kog vandet og tilføj det, sammen med vineddike og æggehvider, og mix med en stavblender
- Form 6-8 boller og læg på et stykke bagepapir
- Bag i ovnen på 175°C grader i 50-60 minutter, alt afhængig af størrelsen på bollerne.