3.0
Kulhydrater / pers.

Fordele

  • Nem og hurtig at lave
  • Smager godt og er mættende på Keto

Ulemper

  • I overgangen til Ketose kan det være du mangler mæthed. Det går over.
Tid
10
Smag
8
Holdbarhed
7
Ingredienser
9

Endelig vurdering af retten

Denne ret er en meget simpel og hurtig aftensmadsret, der har et godt næringsindhold til Keto, og som smager dejligt, på trods af sin simpelhed.

Laks med stegt broccoli og krydderurte smørsovs

Bedøm denne ret

5 fra 1 stemme
Køkkentid10 min
Ventetid15 min
Samlet tid25 min
Opskrift til: 2 personer
Type: [Keto]
Kalorier: 695kcal
Kulhydrater: 3g
Protein: 38g
Fedt: 57g
Fiber: 1g

Næringsindholdet er per person/stk

Pin Print opskriften

Ingredienser

Laks
  • 300 gram laksefilet
  • 1 spsk smør
Krydderurtesmørsovs
  • 1 stk skalotteløg
  • 1 bundt frisk persille
  • 1 bundt frisk purløg
  • 6,5 spsk smør ca. 80 gram
  • 2 stk hvidløgsfed
  • 1 tsk tørret timian
  • 1 tsk stødt paprika
  • 0,5 tsk cayennepeber
  • 1 tsk sennep
Broccoli
  • 1 stk broccoli

Fremgangsmåde

Laks 1/2
  • Krydr laksen med salt og peber. Lad den trække lidt, imens du laver sovs og koger broccoli.
Krydderurtesmørsovs
  • Hak skalotteløg, en håndfuld frisk persille og en lille håndfuld purløg.
  • Smelt smørret i en gryde, og kom løg, krydderurter, sennep og krydderier i. Kog sovsen op.
  • Tag gryden af blusset, og lad den stå, imens du laver resten af maden.
  • Kog den op igen lige inden servering.
Broccoli
  • Skær broccoli i buketter, og kog dem i et par minutter, til de er spiseklare.
  • Kom smør på en pande, og steg laksen, først på siden uden skind. Steg i ca. 1 minut. Vend laksen, og steg videre i 5-7 minutter. Den må godt blive en anelse brændt på bagsiden, hvor der er skind, da du ikke skal spise skindet
VejledningForstår du ikke tallene i opskriften? Læs her