7.0 Kulhydrater / pers.
Fordele
- Nemt og lækkert
- Salat og kød - godt til Keto
Ulemper
Endelig vurdering af retten
En hurtig, nem og lækker ret, du sikkert ikke har spist før, og som passer godt til Keto. Vi laver mini farsbrød og bager dem i ovnen, og så laver vi en simpel kålsalat til.
Mini farsbrød med kålsalat
Bedøm denne ret
Ingredienser
Mini farsbrød
- 400 gram hakket oksekød
- 1 stk rødløg
- 1 stk æg
- 30 gram flæskesvær
- 2 stk hvidløgsfed
- 1 tsk tørret oregano
- 2 spsk ketchup
- 0,5 tsk chilipulver
Kålsalat
- 1 spsk citronsaft
- 1 spsk olivenolie
- 1 tsk sennep
- 0,5 stk spidskål
- 0,5 bundt radiser
- 1 spsk chiafrø
Fremgangsmåde
Mini farsbrød
- Forvarm ovnen til 180°.
- Hak løg og pres hvidløg i en skål. Tilsæt hakkede oksekød, æg, oregano samt salt og peber og ælt lidt sammen. Blend flæskesvær fint, og bland det i kødmassen. Form store kødboller af kødmassen, ca. 4 stk, og læg dem i et ovnfast fad, der er smurt med lidt fedtstof.
- Vi brugte faktisk muffin-forme, første gang vi lavede opskriften, og det gav et godt resultat på formen, men de er formentligt ikke nødvendige. Bag det i ovnen i 15 minutter.
- Lav en skål med ketcup og chilipulver, og bland det sammen, og tilsæt eventuelt andre krydderier.
Kålsalat
- Bland citronsaft, olivenolie, sennep og salt og peber i en stor skål. Bland det godt. Hak spidskål fint og tilsæt det i skålen, og bland det hele godt sammen. Skyl radiser og skær dem i skiver og tilsæt dem og bland igen. Drys med chiafrø inden servering, og server med dine mini farsbrød, som er toppet med chiliketcup på toppen.