13.0 Kulhydrater / pers.
Fordele
- Hverdagsret, god for hele familien
- Kan spises af alle, Keto eller ej.
- Smager rigtig godt
Ulemper
Endelig vurdering af retten
Her får du en rigtig lækker gryderet, der er perfekt til kolde dage. Vi har fyldt den med alverdens gode sager, og den egner sig til børn som voksne, keto eller ej, og derfor elsker vi gryderetter som denne!
Mørbradgryde med græskar og pølser
Bedøm denne ret
Ingredienser
- 2 stk rødløg
- 1 stk hvidløgsfed
- 1 stk peberfrugter
- 1 stk hokkaido græskar
- 600 gram svinemørbrad
- 3 stk pølser 180 gram
- 3 tsk stødt paprika
- 800 gram hakkede tomater
- 200 ml vand*
- 2 spsk rød pesto
- 200 ml fløde 18%
Blomkålsris
- 500 gram blomkålsris
- 2 spsk smør
Fremgangsmåde
- Hak løg og hvidløgsfed fint, skær peberfrugter i mindre stykker og skrald dit hokkaido græskar med en kniv. Halver den og fjern kerner. Skær græskarkødet i spisestørrelser. Tag en ny kniv og skær nu din oksemørbrad i mundrette bidder, og dine pølser i skiver. Så er vi klar!
- Tilsæt lidt olivenolie på en pande og steg pølserne. Tilsæt løg, hvidløgsfed, peberfrugt, paprika og din mørbrad. Lad det stege i 5 minutter. Tilsæt græskar, hakket tomater, 200 ml vand og rød pesto, og kog det op. Når det koger, skruer du ned på middelvarme og lader det simre i mindst 20 minutter.
- 5 minutter inden servering tilsætter du fløde, og koger det op igen. Smag til med salt og peber.
Blomkålsris
- Tilsæt smør på en pande, og når smørret er varmt, tilsætter du blomkålsris. Steg det ved hård varme i ca. 5 minutter, og husk at røre i det ofte, for at det ikke brænder på.
- Server blomkålsris med den lækre mørbradgryde!