6.0
Kulhydrater / pers.

Fordele

  • Anderledes og lækker salat
  • Sød, syrlig og saltet på én gang

Ulemper

Tid
8
Smag
9
Holdbarhed
8
Ingredienser
8

Endelig vurdering af retten

Pære er i sig selv ikke Keto, men i denne mængde, er den utrolig lækker i kombination med denne ret. Retten kombinerer oksefilet på en lækker salatbund, med en sød og syrlig sennepsdressing. En super god og egnet Keto ret, som er lækker og spændende for alle, Keto eller ej.

Oksefilet med pære og rucolasalat tilsat en sød sennepsdressing

Bedøm denne ret

5 fra 1 stemme
Køkkentid20 min
Ventetid15 min
Samlet tid35 min
Opskrift til: 2 personer
Type: [Keto]
Kalorier: 712kcal
Kulhydrater: 6g
Protein: 34g
Fedt: 60g
Fiber: 3g

Næringsindholdet er per person/stk

Pin Print opskriften

Ingredienser

  • 1 spsk smør
  • 300 gram oksesteg
  • 0,5 stk pære
  • 50 gram valnødder
  • 125 gram blandet salat
Sød sennepsdressing
  • 15 gram mayonnaise ca. 1 spsk
  • 1 tsk sennep
  • 1 tsk sukrin
  • 1 spsk citronsaft
  • 75 gram creme fraiche 18%

Fremgangsmåde

Oksefilet
  • Tilsæt smør på en pande og varm den op. Krydder din oksefilet eller oksetern med salt og peber, og steg dem på panden i smør, indtil stykkerne er gennemstegt.
Pære og valnødder
  • Halver din pære, og halver stykkerne igen. Fjern kernehus. Skær dine pærestykker i skiver. Steg dem på panden ved hård varme i ca. 2 minutter. Du kan også tilsætte valnødder og stege dem kortvarigt med.
  • Læg salat på en tallerken og lav din salatdressing
Salatdressing
  • Bland mayonnaise, sennep, sukrin og citronsaft, og rør det rundt. Tilsæt creme fraiche og mix det godt, og smag til med salt og peber.
  • Anret dit kød oven på salaten, læg pærer ved, drys med valnødder og stryg med dressingen på toppen.
VejledningForstår du ikke tallene i opskriften? Læs her