5.0
Kulhydrater / pers.

Fordele

  • Sunde pandekager der har en god struktur og smag
  • Når det skal være lidt mere lækkert om morgenen
  • Gode pandekager som dessert

Ulemper

Tid
8
Smag
10
Holdbarhed
9
Ingredienser
8

Endelig vurdering af retten

Der er ikke noget bedre end pandekager. Det skulle vel lige være pandekager, der samtidigt er super sunde, søde og lækre. Det får du i disse pandekager, og uden at indeholde et gram proteinpulver. Brug dem som dessertpandekager, eller som morgenmad, til de dage, hvor det skal være lidt specielt!

Proteinpandekager med blåbær (morgenmad eller dessert)

Bedøm denne ret

3.75 fra 12 stemmer
Køkkentid5 min
Ventetid10 min
Samlet tid15 min
Opskrift til: 2 personer
Type: [Keto]
Kalorier: 340kcal
Kulhydrater: 5g
Protein: 18g
Fedt: 22g
Fiber: 7g

Næringsindholdet er per person/stk

Pin Print opskriften

Ingredienser

  • 2 stk æg
  • 125 gram hytteost
  • 1 spsk loppefrøskaller
  • 10 gram sukrin ca. 1 lille spsk
  • 0,25 stk citron
  • 2 spsk kokosolie
  • 60 gram blåbær

Fremgangsmåde

  • Bland æg og hytteost i en blender, eller i en skål hvor du blender det med en stavblender. Tilsæt så loppefrøskaller og sukrin og blend igen. Lad det nu trække i 10 minutter, så loppefrøskallerne kan suge væsken, og give en passende pandekagedej
  • Riv nu skal fra en kvart citron i massen og eventuelt et skvat af saften også.
  • Tilsæt kokosolie på en pande og lad det varme op. Når det er varmt, tilsætter du pandekager i passende størrelser, som ikke fylder hele panden, men heller ikke er helt små (som på billedet).
  • Vi spiste dem med blåbær, og brugte sukrin sirup som en flydende sirup. Du kan bruge mange sukkerfrie erstatninger her, men vi mener sukrin sirup er den mest egnede, da den er baseret på kostfibre og uden for mange sødestoffer.
VejledningForstår du ikke tallene i opskriften? Læs her