6.0 Kulhydrater / pers.
Fordele
- Hurtig og nem
- Billig
- Godt med fibre og ganske fed
Ulemper
Endelig vurdering af retten
En vintersalat af spidskål, der er marineret med en flødedressing. Den er nærmest for simpel, men det gør den god, hurtig at lave og billig. Den har godt med fiber og egner sig fint som tilbehør på Keto
Spidskålssalat med flødedressing og avocado
Bedøm denne ret
Ingredienser
Salat
- 1 stk spidskål
- 50 gram radiser
Dressing
- 40 ml piskefløde
- 3 spsk citronsaft
- 10 gram sukrin ca. 2 tsk
Topping
- 1 stk avocado
Fremgangsmåde
Salat
- Hak spidskål og skær radiser i skiver. Fordel det i et fad.
Dressing
- Tag en skål og bland piskefløde, safen fra ca. en halv citron, sukrin samt salt og peber. Bland det godt rundt.
Servering og topping
- Hæld dressingen over salaten og bland det godt. Du kan eventuelt riste nogle kerner og tilføje dem over retten.
- Skær avocadoen i skiver og læg den over salaten