7.0 Kulhydrater / pers.
Fordele
- Sundt og velsmagende
- Simpel og hurtig at lave
Ulemper
Endelig vurdering af retten
Dejlig frisk vinterlig salat, der kan bruges som tilbehør til et utal af retter. Mange muligheder for variation af ekstra ingredienser fra gang til gang. kun fantasien sætter grænser.
Spidskålssalat
Bedøm denne ret
Ingredienser
- 1 stk spidskål
- 2 stk forårsløg
- 35 gram radiser
- 1 stk peberfrugter
- 150 ml fløde 18%
- 3 spsk citronsaft
- 10 gram sukrin ca. 1 spsk
- 0,25 tsk salt
- 0,25 tsk peber
Fremgangsmåde
- Fjern stokken på spidskålet, og snit det herefter tyndt
- Skær forårsløg, radiser og grøn peber i tern, og tilsæt dem til kålet. Tilsæt andre ting fra køleskabet, hvis du har mad du skal have gjort "kål" på!
- Lav en dressing ved at blande fløde, citron/limesaft og sukrin. Smag til med salt og peber, og hæld dressingen over kålen
Spidskålssalat