13.0 Kulhydrater / pers.
Fordele
- Hurtig at lave
- En ret hele familien kan spise
Ulemper
Endelig vurdering af retten
Koteletter i fad er en god, nem og hurtig ret at lave, i en travl hverdag. Kun fantasien sætter grænser for hvad der kan komme i fadet, og det er derfor en ret der kan laves, så den falder i hele familiens smag.
Koteletter i fad med blomkålsris
Bedøm denne ret
Ingredienser
- 300 gram svinekoteletter
- 1 stk rødløg
- 1 stk peberfrugter
- 75 gram champignon
- 100 gram flødeost
- 50 gram tomatpure
- 400 gram hakkede tomater
- 100 ml fløde 18%
- 1,5 tsk stødt paprika
Blomkålsris
- 350 gram blomkålsris blomkålsris
- 1 spsk smør
Fremgangsmåde
- Tænd for ovnen på 200°.
- Steg dine koteletter i lidt smør på en pande. Giv dem 2 minutter på hver side, og læg dem derefter i et ovnfast fad. Fadet skal være stort nok, til at kunne indeholde grøntsager, koteletter og væske.
- Hak løg og peberfrugt, og skær champignon i skiver. Læg det i fadet sammen med de øvrige ingredienser, lige bortset fra blomkålsris.
- Kom fadet i ovnen og bag det i ca. 30 minutter ved 200°
Blomkålsris
- Steg dine blomkålsris i smør på en pande. Giv dem hård varme, og sørg for at vende dem ofte, så de ikke brænder på. Sådan bliver de rigtig gode! Server koteletter i fad med stegte blomkålsris