13.0
Kulhydrater / pers.

Fordele

  • Hurtig at lave
  • En ret hele familien kan spise

Ulemper

Smag
9
Tid
9
Holdbarhed
9
Ingredienser
8

Endelig vurdering af retten

Koteletter i fad er en god, nem og hurtig ret at lave, i en travl hverdag. Kun fantasien sætter grænser for hvad der kan komme i fadet, og det er derfor en ret der kan laves, så den falder i hele familiens smag.

Koteletter i fad med blomkålsris

Bedøm denne ret

5 fra 3 stemmer
Køkkentid10 min
Ventetid30 min
Samlet tid40 min
Opskrift til: 2 personer
Type: [Keto]
Kalorier: 661kcal
Kulhydrater: 13g
Protein: 44g
Fedt: 45g
Fiber: 7g

Næringsindholdet er per person/stk

Pin Print opskriften

Ingredienser

  • 300 gram svinekoteletter
  • 1 stk rødløg
  • 1 stk peberfrugter
  • 75 gram champignon
  • 100 gram flødeost
  • 50 gram tomatpure
  • 400 gram hakkede tomater
  • 100 ml fløde 18%
  • 1,5 tsk stødt paprika
Blomkålsris
  • 350 gram blomkålsris blomkålsris
  • 1 spsk smør

Fremgangsmåde

  • Tænd for ovnen på 200°.
  • Steg dine koteletter i lidt smør på en pande. Giv dem 2 minutter på hver side, og læg dem derefter i et ovnfast fad. Fadet skal være stort nok, til at kunne indeholde grøntsager, koteletter og væske.
  • Hak løg og peberfrugt, og skær champignon i skiver. Læg det i fadet sammen med de øvrige ingredienser, lige bortset fra blomkålsris.
  • Kom fadet i ovnen og bag det i ca. 30 minutter ved 200°
Blomkålsris
  • Steg dine blomkålsris i smør på en pande. Giv dem hård varme, og sørg for at vende dem ofte, så de ikke brænder på. Sådan bliver de rigtig gode! Server koteletter i fad med stegte blomkålsris
VejledningForstår du ikke tallene i opskriften? Læs her