13.0
Kulhydrater / pers.

Fordele

  • Hurtig at lave
  • En ret hele familien kan spise

Ulemper

    Smag
    9
    Tid
    9
    Holdbarhed
    9
    Ingredienser
    8

    Endelig vurdering af retten

    Koteletter i fad er en god, nem og hurtig ret at lave, i en travl hverdag. Kun fantasien sætter grænser for hvad der kan komme i fadet, og det er derfor en ret der kan laves, så den falder i hele familiens smag.

    Koteletter i fad med blomkålsris

    Bedøm denne ret

    5 fra 3 stemmer
    Køkkentid10 min
    Ventetid30 min
    Samlet tid40 min
    Opskrift til: 2 personer
    Type: [Keto]
    Kalorier: 661kcal
    Kulhydrater: 13g
    Protein: 44g
    Fedt: 45g
    Fiber: 7g

    Næringsindholdet er per person/stk

    Pin Print opskriften

    Ingredienser

    • 300 gram svinekoteletter
    • 1 stk rødløg
    • 1 stk peberfrugter
    • 75 gram champignon
    • 100 gram flødeost
    • 50 gram tomatpure
    • 400 gram hakkede tomater
    • 100 ml fløde 18%
    • 1,5 tsk stødt paprika
    Blomkålsris
    • 350 gram blomkålsris blomkålsris
    • 1 spsk smør

    Fremgangsmåde

    • Tænd for ovnen på 200°.
    • Steg dine koteletter i lidt smør på en pande. Giv dem 2 minutter på hver side, og læg dem derefter i et ovnfast fad. Fadet skal være stort nok, til at kunne indeholde grøntsager, koteletter og væske.
    • Hak løg og peberfrugt, og skær champignon i skiver. Læg det i fadet sammen med de øvrige ingredienser, lige bortset fra blomkålsris.
    • Kom fadet i ovnen og bag det i ca. 30 minutter ved 200°
    Blomkålsris
    • Steg dine blomkålsris i smør på en pande. Giv dem hård varme, og sørg for at vende dem ofte, så de ikke brænder på. Sådan bliver de rigtig gode! Server koteletter i fad med stegte blomkålsris
    VejledningForstår du ikke tallene i opskriften? Læs her