6.0
Kulhydrater / pers.

Fordele

  • Sprød og god
  • Den bedste LCHF pizza vi har smagt

Ulemper

  • Intet!
Tid
8
Smag
10
Holdbarhed
9
Ingredienser
10

Endelig vurdering af retten

Denne pizza er bagt på pizzasten på grillen, og resultatet var uforglemmeligt. Den bliver SPRØD og det er uden tvivl den bedste pizza vi har smagt. Hvis du er til pizza, er denne opskriften enden på sin søgen efter en sprød og god pizza

 

Sprød Keto pizza: Bedre end fathead

Bedøm denne ret

4.02 fra 72 stemmer
Køkkentid10 min
Ventetid15 min
Samlet tid25 min
Opskrift til: 2 person
Type: [Keto]
Kalorier: 618kcal
Kulhydrater: 6g
Protein: 29g
Fedt: 51g
Fiber: 4g

Næringsindholdet er per person/stk

Pin Print opskriften

Ingredienser

Pizzadejen
  • 150 gram revet ost
  • 0,5 tsk tørret oregano
  • 0,5 tsk stødt paprika
  • 80 gram mandelmel
Topping
  • 40 gram tomatpure eller anden tomatsovs
  • 60 gram flødeost
  • 1 stk valgfrit pizzatopping

Fremgangsmåde

  • Tænd for din grill eller ovnen på 250° C. Hvis du laver pizzaen på pizzasten, bør du varme din pizzasten godt op inden brug. Sæt den ind i varmen minimum 10 minutter før, du skal bage pizza. 
  • Kom 150 g revet ost i en skål, der kan klare mikroovn. Smelt osten i mikroovnen (ca. 40-70 sekunder). Tilsæt krydderier som det første, når du tager skålen ud af ovnen. Rør det godt rundt. Hvis osten ikke er helt smeltet, sætter du den ind i mikroovnen igen. 
  • Tilsæt mandelmel, og bland det godt sammen med hænderne. Find et stykke bagepapir, og læg dejen herpå. Læg et andet stykke bagepapir ovenpå, og mas dejen til en flad pizzabund. Brug eventuelt en kagerulle. 
  • Fjern det øverste stykke bagepapir, og fold eventuelt kanten op hele vejen rundt om pizzaen. Det giver en lækker kant og holder på fyldet. 
  • Smør pizzaen med tomatpuré og derefter smøreost. Kom valgfrit fyld på. 
  • Bag pizzaen i ovnen eller på grillen, til bunden er sprød, og fyldet er bagt. 
VejledningForstår du ikke tallene i opskriften? Læs her