4.0 Kulhydrater / pers.
Fordele
- Kulhydratfattig
- Fyldt med fibre og vitaminer
- Hurtig at lave, og bliver på denne måde sprøde og lækre
Ulemper
Endelig vurdering af retten
Blomkålsris er på Keto brugt som tilbehør i mange retter. En ellers sund og low, kan blive endnu sundere, ved at kombinere vitaminrige grøntsager fra blomkål. I denne nemme opskrift på blomkålsris, steger vi dem, så bliver sprøde og gode.
Sprøde blomkålsris, der faktisk smager godt
Bedøm denne ret
Ingredienser
- 350 gram blomkålsris
- 1 spsk smør
Fremgangsmåde
Blomkålsris
- Laver du blomkålsris fra bunden, skal du først skære dem i buketter, og derefter blende dem i en foodprocessor, og pas på med, at blende dem for meget, da de hurtigt bliver til mos. Den nemmeste løsning er, at købe dem færdighakket eller på frost.
- Tag nu en pande, og tilsæt smør. Varm den op, og lige når smørret syder, tilsætter du dine blomkålsris. Steg den ved hård varme i ca. 3-5 minutter. Det skal være så varmt, at du er nødt til at vende i det ofte, for at undgå, at de brænder på. Efter nogle minutter har du nogle vildt gode blomkålsris, og du kan naturligvis krydre dem som du vil, under stegningen.