6.0
Kulhydrater / pers.

Fordele

  • Simpel og hurtig at lave
  • Smager godt

Ulemper

Tid
10
Smag
9
Holdbarhed
7
Ingredienser
9

Endelig vurdering af retten

Denne lækre Keto ret er utrolig simpel og hurtig at lave. Vi kombinerer et stort stykke laks med en avocadosalsa, der er finthakket med cherrytomater, koriander, lime og andre gode sager. Den er syrlig og mættende, og er super sund på Keto

 

Stegt laks med en syrlig avocadosalsa til

Bedøm denne ret

No ratings yet
Køkkentid10 min
Ventetid10 min
Samlet tid20 min
Opskrift til: 2 personer
Type: [Keto]
Kalorier: 727kcal
Kulhydrater: 6g
Protein: 42g
Fedt: 57g
Fiber: 5g

Næringsindholdet er per person/stk

Pin Print opskriften

Ingredienser

Laksen
  • 400 gram laksefilet
  • 2 spsk smør
  • 1 stk hvidløgsfed
  • 0,5 tsk chilipulver
  • 0,5 tsk tørret spidskommen
  • 0,5 tsk stødt paprika
  • 1 tsk citronsaft
Avocadosalsa
  • 2 stk avocado
  • 125 gram cherrytomater
  • 0,25 bundt frisk koriander
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 stk lime
  • 0,5 tsk tørret timian

Fremgangsmåde

Laks
  • Tilsæt olivenolie, presset hvidløgsfed, citronsaft og krydderier i en skål, samt salt og peber. Smør laksen med det, og steg den på panden i 5-6 minutter på skindsiden, og ca. 3 minutter på oversiden. Så er den lækker og god. Lav salsaen imens.
Avocadosalsa
  • Tag indmaden ud af din avocado og skær det i mindre stykker, og tilsæt i en skål. Halver cherrytomater og hak koriander fint. Pres limesaft over, olivenolie og tilsæt salt, peber og timian. Bland det roligt rundt med en ske, og smag det til.
  • Server avocadosalsaen med det store stykke laks til.
VejledningForstår du ikke tallene i opskriften? Læs her