Syltede rødløg i æblecidereddike
Bedøm denne ret
Ingredienser
- 3 stk rødløg
- 300 ml æblecidereddike
- 100 ml lagereddike, kan undlades
- 1 tsk peberkorn, sorte
- 5 stk laurbærblade
Fremgangsmåde
- Syltede rødløg er super nemme at lave. Du hakker rødløgene, blander det heke sammen, og så er du færdig. Så lad os komme i gang.
- Tilsæt æblecidereddike og eventuelt lagereddike i en beholder, der kan aflukkes. Tilsæt peberkorn og laurbærblade.
- Hak rødløg i strimler. Vi tilsatte dem i en pose og rystede dem godt og grundigt, så vi kunne dele alle løgene fra hinanden, og så tilsatte vi dem i beholderen og blandede dem rundt. Luk beholderen og sæt dem på køl. De kan holde sig rigtig længe på køl.
- Du kan regulere syrligheden, ved at bruge mere almindelig eddike kontra æblecidereddike, og du kan tilsætte honning eller sukrin, for at gøre dem lidt sødere.