4.0
Kulhydrater / pers.

Fordele

  • Kraftig og god i smagen
  • Smagfuld, særligt fra mynten
  • Hurtig og nem at lave

Ulemper

Tid
9
Smag
9
Holdbarhed
8
Ingredienser
8

Endelig vurdering af retten

Ekstremt simpelt og meget, meget kraftig og smagfuldt er vores tabouleh serveret med en svinemørbradsbøf. Tabouleh er en mellemøstlig salat der er bygget på krydderurter, særligt mynte, som jo er kraftig i smagen. Det reflekteres i retten, men kombineres super godt med en god svinemørbradsbøf. En sund og lækker Keto ret, som altid.

Tabouleh med svinemørbradbøffer

Bedøm denne ret

5 fra 1 stemme
Køkkentid20 min
Ventetid15 min
Samlet tid35 min
Opskrift til: 2 personer
Type: [Keto]
Kalorier: 605kcal
Kulhydrater: 4g
Protein: 49g
Fedt: 43g
Fiber: 4g

Næringsindholdet er per person/stk

Pin Print opskriften

Ingredienser

Svinemørbradbøffer
  • 400 gram svinemørbradbøffer
  • 2 stk hvidløgsfed
  • 2 tsk stødt paprika
  • 1 tsk tørret spidskommen
  • 2 spsk smør
Tabouleh
  • 40 gram mandler
  • 0,5 stk citron
  • 2 spsk olivenolie
  • 1 bundt frisk persille
  • 0,25 bundt frisk mynte ca. 13-15 blade
  • 1 stk forårsløg
  • 60 gram cherrytomater

Fremgangsmåde

Bøffer forberedelse
  • Bland paprika, spidsommen og salt og peber. Tag dine svinemørbradbøffer og afgør dem. Pres et hvidløgsfed og smør bøfferne med hvidløg og drys med krydderi. Det skal række til begge sider af bøfferne. Lad dem trække lidt og lav din tabouleh imens, da det er spisetid så snart bøfferne er færdigt
Tabouleh
  • Tag en food processor og hak mandler fint, men ikke så meget til bliver til mel. De skal bare være finthakkede mandler. Hæld mandlerne over i en skål og pres saften fra en halv citron over dem. Tilsæt også olivenolie og bland det lidt rundt.
  • Hak persille, forårsløg og mint fint. Tilsæt det i den skål der skal indeholde hele salaten. Hak tomater fint og bland i salaten. Tag nu mandel-citron-olie blandingen og tilsæt i salaten..
Stegning af bøffer
  • Steg bøfferne på en grilpande eller på din gril indtil de er gennemstegt. Ca. 1-2 minutter pr. cm per side først, og så lad dem småstege ved lav varme i 4-5 minutter samlet efterfølgende.
VejledningForstår du ikke tallene i opskriften? Læs her