9.0
Kulhydrater / pers.

Fordele

  • Lækker og god
  • Spændende og anderledes opskrift

Ulemper

  • Serveres kold
Tid
9
Smag
9
Holdbarhed
7
Ingredienser
8

Endelig vurdering af retten

Bagt torsk med stegt broccoli, asparges og med en fed mormor dressing. Det er en anderledes og kold fiskeret, som har et rigtig godt sammenspil, og et pænt ernæringsindhold til Keto.

Torsk med kold mormordressing og asparges

Bedøm denne ret

No ratings yet
Køkkentid20 min
Ventetid5 min
Samlet tid25 min
Opskrift til: 2 personer
Type: [Keto]
Kalorier: 789kcal
Kulhydrater: 13g
Protein: 55g
Fedt: 52g
Fiber: 1g

Næringsindholdet er per person/stk

Pin Print opskriften

Ingredienser

  • 400 gram torsk
  • 1 stk broccoli
  • 1 bundt asparges
  • 35 gram græskarkerner
  • 200 ml piskefløde
  • 2 spsk citronsaft

Fremgangsmåde

Fisk og bagning
  • Denne fiskeret er utrolig simpel og god, men anderledes i forhold til mange andre fiskeretter. Lad os komme i gang.
  • Tænd ovnen på 200°. Læg torsken i et ovnfast fad med lidt vand. Bag i 25 minutter ved 200°.
Grøntsager
  • Skær broccoli i buketter og asparges i spisestørrelser. Steg det på panden ved hård varme, til de bliver møre. Tag en anden pande og steg græskarkerner til de puffer lidt og er lækre sprøde. 
Servering
  • Tag en skål og bland fløde med citron, salt og peber. Smag til.
  • Læg fisken på en tallerken og tilføj broccoli og asparges. Hæld dressing over tallerken og drys græskarkerner på toppen. Serveres lunken men med kold dressing. Bon appetit!
VejledningForstår du ikke tallene i opskriften? Læs her