1.0 Kulhydrater / pers.
Fordele
- Smager utrolig godt
- Kun 1 kulhydrat per muffin
Ulemper
- En del sukrin
Endelig vurdering af retten
De har muffins var et stort eksperiment, og vi havde ikke regnet med, at de blev så gode. De så smattede ud ved bagning - men resultatet er utroligt. Det er vildt at tænke på, at der er 1 kulhydrat per muffin. De smager SÅ godt, og så er de low carb og ja, faktisk sunde.
Blåbær muffins
Bedøm denne ret
Ingredienser
Fremgangsmåde
- Tænd for ovnen på 180 C
- Bland mandelmel, kokosmel, bagepulver og salt i én mindre skål, og sukrin, kokosolie, æg, vaniljepulver i en stor skål.
- Blend indholdet i skålen med æg, indtil det er godt rørt, 1-2 minutter. Rør melblandingen rundt, og bland det ned i den store skål, imens du blender.
- Smid blåbær i dejen og bland det lidt rundt. Vi brugte frosne blåbær, for at de holdte strukturen under bagning. Det er et lille pro tip!
- Du kan også smide lidt mørk chokolade i massen, for at få nogle chokoladseklumper her og der.
- Vi bagte vores på 15 minutter på 180 grader, skruede op på 200 grader og bagte dem, til de havde en sprød og god kulør. De kan virke lidt bløde, men samler sig hurtigt, når de afkøles.