8.0 Kulhydrater / pers.
Fordele
- God smag
- Hurtig at lave
Ulemper
- Ikke super meget fedt i retten, men low carb
Endelig vurdering af retten
Denne wok er lavet på svinemørbrad, lækre grønsager og er stegt i kokosmælk. Den er lækker til forandring, og overholder tildels Keto principper. Retten er super low carb, og er en hurtig og nem wok ret, der kan laves af alle. Den har ikke super meget fedt, men er low carb.
Wok med svinemørbrad og grønsager stegt i kokosmælk
Bedøm denne ret
Ingredienser
- 400 gram svinemørbrad
- 2 stk hvidløgsfed
- 10 gram frisk ingefær
- 75 gram sukkerærter
- 2 stk peberfrugter
- 1 stk gulerødder
- 120 gram grønne bønner
- 2 spsk kokosolie
- 1 spsk sojasauce
- 2 tsk stødt karry
- 400 gram kokosmælk
- 3 spsk citronsaft
- 30 gram peanuts
- 20 gram sesamfrø
Fremgangsmåde
- Gør alle ingredienserne klar, før du steger.
- Skær svinemørbrad i spisestørrelser, og krydr med salt og peber
- Hak hvidløg, ingefær, sukkerærter og peberfrugt. Riv guleroden. Tø dine grønne bønner op i mikrobølgeovnen, eller kog dem kort.
- Kom kokosolie på en pande, og steg svinemørbraden i ca. 4-5 minutter.Tag kødet af panden.
- Steg hvidløg og ingefær i 20 sekunder, og tilsæt gulerod, bønner, peberfrugt, karry og sojasauce. Steg det i nogle minutter.
- Tilsæt den cremede øverste masse af din kokosmælk. Du kan hælde kokosvandet fra eller bruge det i retten, hvis du vil have mere væske.
- Tilsæt kødet, og lad det simre med. Smag til med citronsaft, salt og peber, og drys med peanuts og sesamfrø inden servering