8.0
Kulhydrater / pers.

Fordele

  • God smag
  • Hurtig at lave

Ulemper

  • Ikke super meget fedt i retten, men low carb
Tid
8
Smag
8
Holdbarhed
8
Ingredienser
7

Endelig vurdering af retten

Denne wok er lavet på svinemørbrad, lækre grønsager og er stegt i kokosmælk. Den er lækker til forandring, og overholder tildels Keto principper. Retten er super low carb, og er en hurtig og nem wok ret, der kan laves af alle. Den har ikke super meget fedt, men er low carb.

Wok med svinemørbrad og grønsager stegt i kokosmælk

Bedøm denne ret

4.67 fra 3 stemmer
Køkkentid20 min
Ventetid12 min
Samlet tid32 min
Opskrift til: 2 personer
Type: [Keto]
Kalorier: 768kcal
Kulhydrater: 8g
Protein: 51g
Fedt: 51g
Fiber: 6g

Næringsindholdet er per person/stk

Pin Print opskriften

Ingredienser

  • 400 gram svinemørbrad
  • 2 stk hvidløgsfed
  • 10 gram frisk ingefær
  • 75 gram sukkerærter
  • 2 stk peberfrugter
  • 1 stk gulerødder
  • 120 gram grønne bønner
  • 2 spsk kokosolie
  • 1 spsk sojasauce
  • 2 tsk stødt karry
  • 400 gram kokosmælk
  • 3 spsk citronsaft
  • 30 gram peanuts
  • 20 gram sesamfrø

Fremgangsmåde

  • Gør alle ingredienserne klar, før du steger.
  • Skær svinemørbrad i spisestørrelser, og krydr med salt og peber
  • Hak hvidløg, ingefær, sukkerærter og peberfrugt. Riv guleroden. Tø dine grønne bønner op i mikrobølgeovnen, eller kog dem kort.
  • Kom kokosolie på en pande, og steg svinemørbraden i ca. 4-5 minutter.Tag kødet af panden.
  • Steg hvidløg og ingefær i 20 sekunder, og tilsæt gulerod, bønner, peberfrugt, karry og sojasauce. Steg det i nogle minutter.
  • Tilsæt den cremede øverste masse af din kokosmælk. Du kan hælde kokosvandet fra eller bruge det i retten, hvis du vil have mere væske.
  • Tilsæt kødet, og lad det simre med. Smag til med citronsaft, salt og peber, og drys med peanuts og sesamfrø inden servering
VejledningForstår du ikke tallene i opskriften? Læs her