4.0
Kulhydrater / pers.

Fordele

  • Smager virkelig godt
  • Er hurtigt og relativt nemme at lave trods blender og vaffeljern

Ulemper

  • Kræver både en blender og vaffeljern
Tid
8
Smag
9
Holdbarhed
7
Ingredienser
9

Endelig vurdering af retten

Cheddarvafler er et super godt indspark til en anderledes morgenmad. De er ikke ligesom søde vafler, men laves med cheddar, jalapenos og flødeost, og får en rigtig lækker og krydret smag. Den er i virkeligheden en lækker kombination af chaffles, før de fik sig eget trendy navn.

Chaffles med cheddar (cheddarvafler)

Bedøm denne ret

3.58 fra 7 stemmer
Køkkentid6 min
Ventetid4 min
Samlet tid10 min
Opskrift til: 2 person
Type: [Keto]
Kalorier: 498kcal
Kulhydrater: 4g
Protein: 23g
Fedt: 37g
Fiber: 4g

Næringsindholdet er per person/stk

Pin Print opskriften

Ingredienser

  • 100 gram flødeost
  • 3 stk æg
  • 15 gram mandelmel 1 stor spsk
  • 1 spsk loppefrøskaller stor
  • 1 tsk bagepulver
  • 30 gram cheddar
  • 15 gram jalapenos ca. 1 spsk

Fremgangsmåde

  • Bland alle ingredienser undtagen cheddarosten, i en blender
  • Riv cheddarosten og hæld den i den blendede masse og rør godt rundt
  • Tilsæt fedtstof på vaffeljernet. Luk låget sammen, inden du tilsætter vaffelmassen, for at få fedtstof på begge sider
  • Lav vaflerne på vaffeljernet
  • Læg enten avocado eller blåbær på vaflerne (de smager begge fantastisk sammen), og eventuelt top med lidt græsk yoghurt 10%.
VejledningForstår du ikke tallene i opskriften? Læs her