12.0
Kulhydrater / pers.

Fordele

  • Super god burger
  • Anderledes og god

Ulemper

  • Kalorietung
Tid
7
Smag
9
Holdbarhed
9
Ingredienser
7

Endelig vurdering af retten

En sloppy joe er en lækker og snasket burger, der serveres med et kødindhold af hakket oksekød, tomatpure og ost, blandet sammen. Den laves med en Keto burgerbolle, og smager rigtig godt

Sloppy joe - Burger med hakket oksekød

Bedøm denne ret

4 fra 1 stemme
Køkkentid20 min
Ventetid20 min
Samlet tid40 min
Opskrift til: 2 personer
Type: [Keto]
Kalorier: 867kcal
Kulhydrater: 12g
Protein: 67g
Fedt: 63g
Fiber: 1g

Næringsindholdet er per person/stk

Pin Print opskriften

Ingredienser

Hakket oksekød indhold
  • 1 spsk smør
  • 1 stk rødløg
  • 3 stk hvidløgsfed
  • 300 gram hakket oksekød
  • 1 tsk chilipulver
  • 1 tsk tørret spidskommen
  • 0,5 tsk chiliflager
  • 1 stk peberfrugter
  • 35 gram tomatpure
  • 50 gram cherrytomater
  • 1 spsk sukrin
  • 50 gram revet ost
Burgerboller
  • 100 gram revet ost
  • 30 gram flødeost
  • 1 stk æg
  • 1 tsk bagepulver
  • 10 gram loppefrøskaller
  • 100 gram mandelmel
  • 1 tsk xanthan gum, kan undlades

Fremgangsmåde

Burgerboller
  • Tænd for ovnen på 200°
  • Smelt revet ost og flødeost i mikrobølgeovnen. Tilsæt resten af ingredienserne og ælt det godt sammen med hænderne.
  • Form burgerboller på en bageplade med bagepapir, og sørg for, at lav dem ret flade, så de bliver store og brede. Bag dem i ca. 10-12 minutter ved 200°.
Indhold
  • Start med at hakke løg og hvidløg fint. Tilsæt smør på en pande og steg det i et par minutter. Tilsæt nu hakket oksekød, og steg indtil kødet er gennemstegt. Tilsæt chili, spidskommen og chiliflager.
  • Hak peberfrugter fint, og skær cherrytomater i kvarte. Tilsæt tomatpure, peberfrugt og cherrytomater, og steg videre. Tilsæt sukrin og revet ost, og bland det hele sammen. Steg i 5 minutter på middel varme, og smag det til med salt og peber.
Anretning
  • Halver dine burgerboller og halver dem. Server med kødindholdet i midten
VejledningForstår du ikke tallene i opskriften? Læs her