2.0
Kulhydrater / pers.

Fordele

  • Nem og hurtig at lave
  • Smager fantastisk
  • God Keto ret, der kan spises af alle

Ulemper

Tid
9
Smag
9
Holdbarhed
8
Ingredienser
8

Endelig vurdering af retten

Det er en ren Keto klassiker, der kan spises i det meste slags vejr, og samtidigt er ganske nemt, billigt og lækkert for alle. Vi tager en svinemørbrad og tilsætter spinat og mozzarella i midten. Så wrapper vi den i bacon og bager den, og så serverer vi den med en fin og lækker blomkålsmos. Server den med dit favorit Keto tilbehør

 

Svinemørbrad med bacon og blomkålsmos

Bedøm denne ret

5 fra 1 stemme
Køkkentid20 min
Ventetid25 min
Samlet tid45 min
Opskrift til: 2 personer
Type: [Keto]
Kalorier: 748kcal
Kulhydrater: 2g
Protein: 65g
Fedt: 52g
Fiber: 6g

Næringsindholdet er per person/stk

Pin Print opskriften

Ingredienser

Svinemørbrad
  • 400 gram svinemørbrad
  • 1 tsk salt
  • 0,5 tsk peber
  • 1 tsk stødt paprika
  • 0,5 tsk chilipulver
  • 0,25 tsk stødt spidskommen
  • 125 gram mozzarella
  • 70 gram frisk spinat
  • 125 gram bacon
Blomkålsmos
  • 0,5 stk blomkål
  • 2 spsk smør
  • 2 spsk flødeost
  • 0,25 bundt frisk persille

Fremgangsmåde

Svinemørbrad
  • Tænd for ovnen på 200°
  • Skær sener fra din svinemørbrad væk, hvis der er nogen. Skær så kødet på langs, for at åbne det op og lægge fyld i det.
  • Læg spinat langs i midten af din svinemørbrad over hele din svinemørbrad. Læg så mozzarella stykker ovenpå spinaten. Tag nu bacon og vikl det rundt om din svinemørbrad.
  • Lav en blanding af krydderierne og læg det på en tallerken. Rul så din svinemørbrad med bacon i krydderiblandingen. Læg det et ovnfast fad og bag det i ovnen i 18 minutter på 200°.
Blomkålsmos
  • Tag en gryde og tilsæt vand og en tsk salt. Kog vandet op til kogepunkt imens du skærer blomkål i buketter. Kog broccoli i 6 minutter. Tilsæt det så i en foodprocesser, og gem lidt ca. 100-200 ml af kogevandet.
  • Tilsæt smør og flødeost, samt salt og peber, og smag det til. Tilsæt eventuelt lidt af kogevandet hvis det skal være tyndere.
Servering
  • Hak persille fint og drys over maden inden servering
VejledningForstår du ikke tallene i opskriften? Læs her