7.0 Kulhydrater / pers.
Fordele
- Lækker og low carb
- Relativt nem og hurtig, trods hjemmelavet pesto
Ulemper
- Kan mangle lidt mæthedsfornemmelse hvis du ikke allerede er i ketose
Endelig vurdering af retten
En perfekt Keto ret, der er low carb ved at bruge spidskål som wraps, og dertil har en kyllingesalat og pesto. Pestoen er hjemmelavet på ingen tid, og er fyldt med gode fedtstoffer fra nødder og olier. Smagen af kylling, pesto og mayonnaise er rigtig god, og passer sammen.
Pesto kylling i salatwraps
Bedøm denne ret
Ingredienser
Hjemmelavet pesto
- 1 bundt frisk basilikum
- 4 spsk olivenolie
- 3 stk hvidløgsfed
- 30 gram parmesan
- 35 gram pekannødder
Kyllingesalat
- 450 gram kyllingebryst
- 2 stilke bladselleri
- 80 gram mayonnaise
Salatwraps og fyld
- 1 stk spidskål
- 2 stk løse tomater
- 1 stk avocado
- 0,5 stk agurk
- 60 gram parmesan
Fremgangsmåde
Hjemmelavet pesto
- Tag alle bladene fra basilikummen, og kom dem i en blender. Tilsæt presset hvidløgsfed, olivenolie, parmesan og pekannødder, og blend det, til det har engod konsistens. Smag til med salt og peber.
Kyllingesalat
- Steg kyllingen på panden, til den er gennemstegt.
- Riv den fra hinanden i strimler med 2 gafler, og læg kødet i en skål.
- Hak bladselleri, og kom i skålen sammen med mayonnaise, salt, peber og et par spiseskefulde af den hjemmelavede pesto. Bland kyllingesalaten godtsammen
Salatwraps og fyld
- Tag de yderste store blade af spidskålen, og brug dem som wraps.
- Hak tomater og agurk, og skær avocado i skiver. Kom ost i en skål
Servering
- Læg et spidskålsblad på en tallerken, tilsæt kyllingesalat og eventuelt lidtmere pesto. Top med tomat, agurk, avocado og ost, og rul den sammen.