4.0
Kulhydrater / pers.

Fordele

  • God på dag to.

Ulemper

Tid
8
Smag
9
Holdbarhed
9
Ingredienser
8

Endelig vurdering af retten

En ret til dag to: Bøf stroganof på KETO måden. Den tyknes med pofiber og laves med fløde, flødeost og oksebouillon. Smagen er god, den er super egnet til KETO og kan spises med forskelligt tilbehør - men bestemt også uden

Dag to: Bøf Stroganof

Bedøm denne ret

No ratings yet
Køkkentid1 min
Ventetid2 min
Samlet tid3 min
Opskrift til: 1 person
Indkøbspris: 0 kr
Kalorier: 876kcal
Kulhydrater: 4g
Protein: 51g
Fedt: 72g
Fiber:

Næringsindholdet er per person/stk

Pin Print opskriften

Ingredienser

  • 1 portion dag to: bøf stroganof
  • 1 stk valgfri salat

Fremgangsmåde

  • Hiv din stroganof ud af køleskabet og opvarm den enten i mikrobølgeovn eller i en gryde igen. Jeg er altid fan af at opvarme det i gryden igen, smage den til og give den et ekstra pift
  • Blomkålsmosen, hvis du har mere af dette, kan du hurtigt varme i mikrobølgeovnen. Ellers har vi tilføjet en valgfri salat til dag 2 af Bøf stroganof
Noter:
Denne opskrift er en ret der bruges i en madplan, sådan at Bøf stroganof kan tælle med dagen efter i madplanen. Ved at bruge denne, tilføjes ingredienserne ikke dobbelt. 
Den originalt opskrift er her
VejledningForstår du ikke tallene i opskriften? Læs her