7.0
Kulhydrater / pers.

Fordele

  • Hurtig at lave
  • Super Keto venlig og smager rigtig godt

Ulemper

Tid
10
Smag
8
Holdbarhed
6
Ingredienser
7

Endelig vurdering af retten

IMG_20180605_190316 En æggekage med basilikum, som steges med squash i bunden. Den giver æggekagen en rund og krydret smag, som gør den meget anderledes fra den klassiske morgenomelet. Den kan spises til aftensmad, på en skive Keto rugbrød, eller til frokost og endda til morgenmad. En super Keto ret, der kan bruges til mange ting, og som er rigtig velsmagende!

Æggekage med basilikum og squash

Bedøm denne ret

5 fra 1 stemme
Køkkentid10 min
Ventetid25 min
Samlet tid35 min
Opskrift til: 2 personer
Type: [Keto]
Kalorier: 441kcal
Kulhydrater: 7g
Protein: 31g
Fedt: 22g
Fiber: 0g

Næringsindholdet er per person/stk

Pin Print opskriften

Ingredienser

  • 1 stk rødløg
  • 2 stk hvidløgsfed
  • 1 stk squash
  • 5 stk æg
  • 40 gram parmesan
  • 3 tsk tørret basilikum
  • 50 gram rucola

Fremgangsmåde

  • Hak løg og hvidløgsfed. Svits på panden i olivenolie
  • Skær squash i tynde skiver. Fordel dem over panden og steg dem til de er blevet let brune
  • Lav en blanding af æg og parmesan ost, og hæld dette på panden, sådan at squash skiverne er helt overdækket. Drys med tørret basilikum
  • Steg ved lav varme i 15-20 minutter med låg (hvis ikke det er på lav varme, brændes bunden på inden æggekagen er gennemstegt. For at omeletten bliver helt færdig på toppen, skal den have låg på
  • Vend æggekagen og steg i yderligere ca. 2 minutter. Top eventuelt med rucola eller anden form for salat på toppen inden servering.
VejledningForstår du ikke tallene i opskriften? Læs her