7.0
Kulhydrater / pers.

Fordele

  • Enorm smagfuld og lækker
  • Fyldig og god i smagen

Ulemper

Tid
8
Smag
10
Ingredienser
7
Holdbarhed
8

Endelig vurdering af retten

Cheeseburger suppe er en lækker kombination af cheddar, flødeost og oksekød, der spises som en suppe. Smagen er utrolig kraftig og fyldig, og hver en bid smager intenst og lækkert. Vi topper den med persille og friske cherrytomater, for at give den et koldt og frisk pust

Cheeseburger suppe

Bedøm denne ret

4.46 fra 11 stemmer
Køkkentid5 min
Ventetid25 min
Samlet tid30 min
Opskrift til: 2 personer
Type: [Keto]
Kalorier: 883kcal
Kulhydrater: 7g
Protein: 63g
Fedt: 66g
Fiber: 3g

Næringsindholdet er per person/stk

Pin Print opskriften

Ingredienser

  • 1 stk rødløg
  • 2 stk hvidløgsfed
  • 1 spsk smør
  • 400 gram hakket oksekød
  • 60 gram bacon
  • 200 gram hakkede tomater
  • 50 gram tomatpure
  • 1 tsk sennep
  • 500 ml bouillon
  • 50 gram flødeost
  • 100 gram cheddar
  • 0,5 bundt frisk persille
  • 50 ml piskefløde
  • 40 gram cherrytomater

Fremgangsmåde

  • Hak løg og hvidløgsfed. Kom smør i en gryde, og steg løg og hvidløg i 2-3 minutter.
  • Tilsæt hakket oksekød og bacon, og steg det med i 4-5 minutter.
  • Tilsæt hakkede tomater, tomatpuré, sennep, oksebouillon, salt og peber, og bring hele blandingen op at koge. Skru ned for varmen, og lad det simre i ca.15 minutter.
  • Tilsæt flødeost, halvdelen af din cheddar og lidt friskhakket persille. Rør godt i det, til osten er smeltet.
  • Tilsæt piskefløde, og skru helt ned for varmen. Lad det simre i 2-3 minutter, så fløden lige kan blande sig godt. Så er den klar til servering.
  • Hæld suppen over i skåle, og drys med friske cherrytomater, mere cheddar og frisk persille.
VejledningForstår du ikke tallene i opskriften? Læs her