5.0 Kulhydrater / pers.
Fordele
- Let og lækkert
- Syrlig og smagfuldt
- God til de dage, hvor det skal gå hurtigt
Ulemper
Endelig vurdering af retten
Denne sommerret er til varme dage, hvor du mest af alt har lyst til at springe aftensmaden over, men du alligevel ynder dig lidt lækkert. Aftenmadsmåltidet er simpelt at lave, hurtig og smager godt. Det er super Keto venligt, sundt og nærende, og bedst af alt, let!
Bacon i asparges på salatbund med mozzarella
Bedøm denne ret
Ingredienser
Asparges i bacon
- 1 bundt asparges
- 125 gram bacon
Salat
- 125 gram blandet salat
- 150 gram cherrytomater
- 125 gram mozzarella
- 30 gram mandler
Salatdressing
- 2 spsk olivenolie
- 1 tsk balsamico eddike
- 1 spsk citronsaft
Fremgangsmåde
Asparges i bacon
- Start med at lægge din bacon på et skærebræt, hver for sig. Fordel nu asparges i bunker i den ene side af sin bacon, og rul dine asparges bunker ind i bacon. Stik eventuelt en tandstik igennem dem, hvis du vil være sikker på, at de alle holder sin struktur. Steg dem på en pande i 5-6 minutter, og vend dem ofte, eller på en grill.
Salat
- Skyld salat og tomater. Læg salat som en bund på tallerknen, og skær cherrytomater i halve. Læg dem ved. Riv mozzarella i stykker og læg det oven på, og drys afslutningsvis med salt og peber. Steg mandler på en tør pande, og hæld dem over.
Salatdressing
- Bland olivenolie, balsamicoeddike og saft fra en halv citron i en skål. Tilsæt salt og peber og hæld det over din salat.
- Server asparges i bacon med den simple, lette og syrlige salat.