7.0
Kulhydrater / pers.

Fordele

  • Hurtig at lave
  • Ekstremt lækker, fyldig og anderledes salat
  • Godt med protein og fedt

Ulemper

  • Lav den eventuelt uden salami, hvis 2 x kød er for meget eller dyrt
Tid
10
Smag
8
Holdbarhed
8
Ingredienser
8

Endelig vurdering af retten

Simpelt, hurtigt, og nemt. Denne ret er hurtig, sund og anderledes - og naturligvis velsmagende. Selvom den er simpel, kombinerer den nogle ingredienser, der til sammen, smager utrolig godt.

Broccoli blomkåls salat med skinke, mozzarella og parmesan

Bedøm denne ret

No ratings yet
Køkkentid10 min
Ventetid1 min
Samlet tid11 min
Opskrift til: 2 personer
Type: [Keto]
Kalorier: 797kcal
Kulhydrater: 7g
Protein: 56g
Fedt: 59g
Fiber: 2g

Næringsindholdet er per person/stk

Pin Print opskriften

Ingredienser

Salat
  • 1 stk broccoli
  • 0,5 stk blomkål
  • 50 gram salami
  • 100 gram cherrytomater
  • 40 gram oliven
  • 75 gram mozzarella
  • 40 gram parmesan
Salatdressing
  • 1 tsk æblecidereddike
  • 0,5 tsk tørret oregano
  • 0,25 tsk tørret timian
  • 1 stk hvidløgsfed
  • 1 spsk olivenolie
Fisk
  • 1 spsk smør
  • 300 gram laksefilet

Fremgangsmåde

  • Denne salatopskrift er super nem og hurtig. Vi anbefaler at du steger salami i skiver på panden, for at gøre den lidt sprød. Du behøver ingen fedtstof til dette. Salami kan også helt undværes, hvis der er nok kød i retten fra laksen.
  • Du blander dressingen ved at blande alle ingredienserne i en skål, og naturligvis presse hvidløget der. Derefter sætter du smør på panden og steger laksen. Giv den 2-3 minutter først på "ryggen", som er siden uden skind. Og derefter 4-5 minutter (alt efter tykkelse) på siden med skind. Skær salat imens laksen steger
  • Skær broccoli og blomkål i buketter. Cherrytomater i halve eller kvarte, oliven i halve (eller tilsæt dem som de er), og mozzarella i spisestørrelser. Bland det hele i en skål og tilsæt dressingen. Stryg med dressingen og læg laksen ved.
VejledningForstår du ikke tallene i opskriften? Læs her