5.0 Kulhydrater / pers.
Fordele
- Velsmagende og smuk ret
- Sprød og lækker salat
- God kyllingeret
Ulemper
- Mange instruktioner, men hvis du tager den skridt-for-skridt, er den ikke svær
Endelig vurdering af retten
Der er lidt køkkentid, men det tager ikke lang tid og går snildt og nemt, hvis du følger vejledningen nøje. Retten er velsmagende og smuk. Cordon bleu med osteblødende kyllingestykker. Sprøde og ristede græskarkerner med bagte hokkaido græskar. En fantastisk Keto ret!
Cordon bleu med en lækker græskar salat
Bedøm denne ret
Ingredienser
Græskarsalat
- 1 stk hokkaido græskar
- 1 spsk olivenolie
- 0,5 tsk tørret timian
- 1 bundt grønkål
- 2 spsk citronsaft
- 1 tsk æblecidereddike
- 20 gram græskarkerner
- 35 gram feta
Cordon bleu
- 350 gram kyllingebryst
- 0,5 tsk tørret timian
- 40 gram parmesan
- 40 gram revet ost
- 35 gram hamburgerryg
Flødesovs
- 50 gram flødeost
- 100 ml bouillon
- 50 gram parmesan
- 1 tsk sennep
Fremgangsmåde
Græskarsalat
- Tænd ovnen på 200°.
- Skær skrællen af din hokkaido. Skær den i mindre spisestørrelser, og læg dem på et stykke bagepapir på en bradepande. Giv den olie, timian, salt og peber, og sæt pladen i ovnen. Bag i ca. 20 minutter.
- Skær grønkålen, og læg den i en skål. Bland olivenolie, timian, citronsaft, æblecidereddike og salt og peber i en skål. Hæld det over grønkålen, og bland det sammen
- Steg græskarkerner på en lille pande uden fedtstof, og hæld dem over salaten.
- Kom bagt hokkaidogræskar på toppen, og drys med feta.
Cordon bleu
- Drys dine kyllingefileter med timian, salt, peber og revet parmesan. Hæld olie på en pande, og varm den op. Steg dine kyllingefileter i 1-2 minutter på hverside. Tag dem af igen, og lad dem afkøle.
- Skær dine kyllingestykker igennem på langs, og læg ost ind i kyllingen. Kom kyllingen i et ovnfast fad, og læg et stykke hamburgerryg oven på hver.
- Bland flødeost, kyllingebouillon, revet parmesan og sennep i en skål. Det skal gerne være lidt tykt, men stadig flydende. Hæld massen over dine kyllingefileter. Bag i ovnen i 15-18 minutter.