7.0 Kulhydrater / pers.
Fordele
- God konsistens og smag
- Relativt nem og hurtig at lave
Ulemper
- Mange kalorier
- Ikke lige så sprød som vores "Sprød pizza - Bedre end fathead"
Endelig vurdering af retten
Denne pizza er en af de bedste alternativer der findes til almindelig pizza, og det er faktisk muligt at få den til at blive sprød, i modsætning til mange andre keto pizzaer. Den smager bedst på grill og med pizzasten, men er overordnet et godt alternativ en en pizzadej
Den berømte fat-head pizza
Bedøm denne ret
Ingredienser
Fathead dej
- 250 gram flødeost
- 2 stk æg
- 150 gram parmesan
- 100 gram cheddar
- 2 tsk tørret oregano
- 2 spsk loppefrøskaller
Fyld
- 40 ml tomatpure
- 125 gram revet ost
- 1 stk pizzatoppin
Fremgangsmåde
Fathead dej
- Tænd for ovnen på 200° C
- Tilsæt flødeost, parmesan og cheddar i en skål, og varm det i mikrobølgeovnen i 30-50 sekunder, hvor du rører i det et par gange undervejs. Tilsæt oregano og æg, og rør det sammen. Du er nok nødt til at ælte med fingrene, når temperaturen er til det.
- Tilføj loppefrøskaller og ælt det igen. Du har nu en klistret og tyk masse. Læg denne på et stykke bagepapir og læg et nyt stykke ovenpå. Form “dejen” ud så den fylder omkring en bageplade. Fjern det øverste papir
- Bag i 6 minutter. Tag den ud, smør den med tomatpure. Tilsæt nu ost og andet fyld, og bag den i ovnen i 8-12 minutter, eller indtil osten er smeltet.