10.0
Kulhydrater / pers.

Fordele

  • Smager bedre end almindelige fish and chips
  • Salsa og sprød avocado er en god combination
  • Lækker fingermad

Ulemper

  • Kalorietung, da avocado har flere kalorier end kartofler, og det samme med mandelmel og brødkrummer
Tid
8
Smag
10
Holdbarhed
8
Ingredienser
7

Endelig vurdering af retten

Hvis du skifter brødkrummer ud med mandelmel og kartoflerne ud med avocado - Så har du en keto version af fish and chips. Og ja - faktisk en version der er 40 gange bedre, hvis du spørger os. Paneret avocado er utrolig lækkert og undervurderet!

Fish and chips KETO

Bedøm denne ret

5 fra 2 stemmer
Køkkentid20 min
Ventetid20 min
Samlet tid40 min
Opskrift til: 2 personer
Type: [Keto]
Kalorier: 858.73kcal
Kulhydrater: 10.5g
Protein: 59.67g
Fedt: 68.19g
Fiber: 0.5g

Næringsindholdet er per person/stk

Pin Print opskriften

Ingredienser

  • 2 stk æg
  • 140 gram mandelmel
  • 50 gram parmesan
  • 1 bundt frisk persille
  • 1 stk citron revet skal
  • 0,5 tsk chilipulver
  • 2 stk avocado
  • 1 stk squash
  • 350 gram hvid fisk
  • 5 spsk olivenolie
Tilbehør
  • 100 gram salsa
  • 100 gram blandet salat

Fremgangsmåde

  • Tænd ovnen på 220°.
  • Tag 2 skåle frem. I den ene klækker du æggene og pisker dem sammen. Iden anden blander du parmesan, mandelmel, hakket persille, chili, salt, peber og citronskal fra næsten en hel citron.
  • Halvér avocadoerne, og skær dem på langs, så du får lange avocadostykker. Tag dem ud af skallen med en ske.
  • Halvér din squash, og skær den i lange strimler.
  • Dyb først avocadostykkerne i æggemassen og derefter i den tørre blanding. Læg stykkerne på ene bageplade beklædt med bagepapir. Gør det samme meddine squash.
  • Til sidst panerer du fisken og lægger den i et separat ovnfast fad.
  • Bag det hele i ca. 20 minutter i ovnen. Hak salaten imens, og anret det hele
    på en tallerken.
  • Servér tacosalsa til.
VejledningForstår du ikke tallene i opskriften? Læs her