10.0 Kulhydrater / pers.
Fordele
- Smager bedre end almindelige fish and chips
- Salsa og sprød avocado er en god combination
- Lækker fingermad
Ulemper
- Kalorietung, da avocado har flere kalorier end kartofler, og det samme med mandelmel og brødkrummer
Endelig vurdering af retten
Hvis du skifter brødkrummer ud med mandelmel og kartoflerne ud med avocado - Så har du en keto version af fish and chips. Og ja - faktisk en version der er 40 gange bedre, hvis du spørger os. Paneret avocado er utrolig lækkert og undervurderet!
Fish and chips KETO
Bedøm denne ret
Ingredienser
- 2 stk æg
- 140 gram mandelmel
- 50 gram parmesan
- 1 bundt frisk persille
- 1 stk citron revet skal
- 0,5 tsk chilipulver
- 2 stk avocado
- 1 stk squash
- 350 gram hvid fisk
- 5 spsk olivenolie
Tilbehør
- 100 gram salsa
- 100 gram blandet salat
Fremgangsmåde
- Tænd ovnen på 220°.
- Tag 2 skåle frem. I den ene klækker du æggene og pisker dem sammen. Iden anden blander du parmesan, mandelmel, hakket persille, chili, salt, peber og citronskal fra næsten en hel citron.
- Halvér avocadoerne, og skær dem på langs, så du får lange avocadostykker. Tag dem ud af skallen med en ske.
- Halvér din squash, og skær den i lange strimler.
- Dyb først avocadostykkerne i æggemassen og derefter i den tørre blanding. Læg stykkerne på ene bageplade beklædt med bagepapir. Gør det samme meddine squash.
- Til sidst panerer du fisken og lægger den i et separat ovnfast fad.
- Bag det hele i ca. 20 minutter i ovnen. Hak salaten imens, og anret det hele
på en tallerken. - Servér tacosalsa til.