4.0
Kulhydrater / pers.

Fordele

  • Ekstremt godt ernæringsindhold
  • Mættende, nærende og lækkert

Ulemper

    Tid
    8
    Smag
    10
    Holdbarhed
    9
    Ingredienser
    8

    Endelig vurdering af retten

    I denne ret tager vi nogle af de bedste ingredienser, og smækker dem sammen til en stort og lækkert Keto frokost måltid. Vi blander røget laks, lidt avocado, et kogt æg og supplerer med en masse grønt, og et pift koldpresset olivenolie. En nærende og sund Keto frokost.

    Keto frokost af røget laks, æg og grønt

    Bedøm denne ret

    0 fra 0 stemmer
    Køkkentid15 min
    Ventetid10 min
    Samlet tid25 min
    Opskrift til: 1 person
    Type: [Keto]
    Kalorier: 531kcal
    Kulhydrater: 4g
    Protein: 29g
    Fedt: 38g
    Fiber: 7g

    Næringsindholdet er per person/stk

    Pin Print opskriften

    Ingredienser

    • 80 gram røget laks
    • 1 stk æg
    • 0,25 stk spidskål
    • 20 gram cherrytomater
    • 0,5 stk avocado
    • 10 gram chiafrø
    Dressing
    • 1 spsk olivenolie
    • 1 tsk hvidvinseddike

    Fremgangsmåde

    • Vi starter med at koge vores æg, da det er den eneste ingrediens, der har kogetid. Tilsæt vand i en gryde, og når vandet bobler, tilsætter du dit æg. Kog det i 6-7 minutter, alt efter størrelsen på dit æg. Lav resten af salaten imens. Når ægget er færdigt hælder du vandet fra, og tilsætter kold vand i gryden.
    • Hak spidskål fint, og halver cherrytomater. Læg det på en tallerken. Fjern stenen fra avocado, skær den i skiver, og læg den ved på tallerknen. Lav dressingen
    • Lav en hurtig blanding af olivenolie, hvidvindseddike, samt salt og peber. Hæld den over salaten nu.
    • Server frokost tallerknen med salat, røget laks og ægget til, og drys med chiafrø på toppen.
    VejledningForstår du ikke tallene i opskriften? Læs her