4.0
Kulhydrater / pers.

Fordele

  • Ekstremt godt ernæringsindhold
  • Mættende, nærende og lækkert

Ulemper

Tid
8
Smag
10
Holdbarhed
9
Ingredienser
8

Endelig vurdering af retten

I denne ret tager vi nogle af de bedste ingredienser, og smækker dem sammen til en stort og lækkert Keto frokost måltid. Vi blander røget laks, lidt avocado, et kogt æg og supplerer med en masse grønt, og et pift koldpresset olivenolie. En nærende og sund Keto frokost.

Keto frokost af røget laks, æg og grønt

Bedøm denne ret

0 fra 0 stemmer
Køkkentid15 min
Ventetid10 min
Samlet tid25 min
Opskrift til: 1 person
Type: [Keto]
Kalorier: 531kcal
Kulhydrater: 4g
Protein: 29g
Fedt: 38g
Fiber: 7g

Næringsindholdet er per person/stk

Pin Print opskriften

Ingredienser

  • 80 gram røget laks
  • 1 stk æg
  • 0,25 stk spidskål
  • 20 gram cherrytomater
  • 0,5 stk avocado
  • 10 gram chiafrø
Dressing
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 tsk hvidvinseddike

Fremgangsmåde

  • Vi starter med at koge vores æg, da det er den eneste ingrediens, der har kogetid. Tilsæt vand i en gryde, og når vandet bobler, tilsætter du dit æg. Kog det i 6-7 minutter, alt efter størrelsen på dit æg. Lav resten af salaten imens. Når ægget er færdigt hælder du vandet fra, og tilsætter kold vand i gryden.
  • Hak spidskål fint, og halver cherrytomater. Læg det på en tallerken. Fjern stenen fra avocado, skær den i skiver, og læg den ved på tallerknen. Lav dressingen
  • Lav en hurtig blanding af olivenolie, hvidvindseddike, samt salt og peber. Hæld den over salaten nu.
  • Server frokost tallerknen med salat, røget laks og ægget til, og drys med chiafrø på toppen.
VejledningForstår du ikke tallene i opskriften? Læs her