2.0 Kulhydrater / pers.
Fordele
- En god opskrift på RIGTIGE frikadeller
- Pofiber trækker godt med væske til sig, så konsistensen bliver god
Ulemper
- Mangler fedt, så supplerer med fedtholdigt tilbehør
Endelig vurdering af retten
Frikadeller inspireret af danske mad bloggere. Ingredienserne i frikadellerne giver det en god og lækker struktur, og gør det muligt at blande æg m.m. i dem, uden at bliver smattet, da pofiber gør sit arbejde godt i denne sammenhæng. Louise har tilføjet en god opskrift på RIGTIGE frikadeller! TAK
Frikadeller
Bedøm denne ret
Ingredienser
- 800 gram hakket svine- og kalvekød
- 2 stk rødløg
- 2 stk æg
- 75 ml piskefløde
- 3 spsk pofiber
Fremgangsmåde
- Bland alle ingredienser sammen i en skål. Du skal formentligt bruge hænderne til at ælte det hele godt og grundigt sammen.
- Steg det i lidt fedtstof på en pande
- Du kan med fordel tage en ske og et glad vand. Dyppe skeen i vandet og bruge den til at forme en frikadelle i din hånd.
- Du kan overveje at tilføje frisk persille eller andre krydderurter, hvis du vil peppe dem lidt op.