5.0 Kulhydrater / pers.
Fordele
- Hurtig frokostret og god til madpakken
- Smager godt og passer fint sammen
- Super sund, nærende og mættende
Ulemper
Endelig vurdering af retten
Her får du en frokostmadpakken, der kan blive forberedt på den samme tid det tager at koge et æg. Det er hurtig og nem, uden at gå på kompromis med smag eller sundhed. Vi blander gravad laks, asparges, æg og det løse, fx. mandler og en skive ost.
Frokost madpakke af asparges, æg og gravad laks
Bedøm denne ret
Ingredienser
- 1 stk æg
- 0,5 bundt asparges
- 75 gram gravad laks
- 20 gram revet ost
- 20 gram mandler
- 10 gram hørfrø
Fremgangsmåde
- Start med at tilsætte vand i en gryde. Kog det op. Så snart vandet koger, tilsætter du æg og koger det i 6-7 minutter, alt efter størrelsen på dine æg. Lav resten imens
- Tag en madpakke og læg gravad laks i. Skær asparges i mindre stykker og læg det i madpakken. Læg ost og mandler ved, og drys med lidt hørfrø på toppen, og eventuelt en lille tsk olivenolie over dine asparges.
- Når æggene er færdige, piller du dem og lægger dem ved. Drys eventuelt med lidt himalaysalt på æggene hjemmefra.