5.0
Kulhydrater / pers.

Fordele

  • Hurtig frokostret og god til madpakken
  • Smager godt og passer fint sammen
  • Super sund, nærende og mættende

Ulemper

Tid
9
Smag
9
Holdbarhed
9
Ingredienser
8

Endelig vurdering af retten

Her får du en frokostmadpakken, der kan blive forberedt på den samme tid det tager at koge et æg. Det er hurtig og nem, uden at gå på kompromis med smag eller sundhed. Vi blander gravad laks, asparges, æg og det løse, fx. mandler og en skive ost.

Frokost madpakke af asparges, æg og gravad laks

Bedøm denne ret

5 fra 1 stemme
Køkkentid5 min
Ventetid7 min
Samlet tid12 min
Opskrift til: 1 person
Type: [Keto]
Kalorier: 576kcal
Kulhydrater: 5g
Protein: 44g
Fedt: 33g
Fiber: 3g

Næringsindholdet er per person/stk

Pin Print opskriften

Ingredienser

  • 1 stk æg
  • 0,5 bundt asparges
  • 75 gram gravad laks
  • 20 gram revet ost
  • 20 gram mandler
  • 10 gram hørfrø

Fremgangsmåde

  • Start med at tilsætte vand i en gryde. Kog det op. Så snart vandet koger, tilsætter du æg og koger det i 6-7 minutter, alt efter størrelsen på dine æg. Lav resten imens
  • Tag en madpakke og læg gravad laks i. Skær asparges i mindre stykker og læg det i madpakken. Læg ost og mandler ved, og drys med lidt hørfrø på toppen, og eventuelt en lille tsk olivenolie over dine asparges.
  • Når æggene er færdige, piller du dem og lægger dem ved. Drys eventuelt med lidt himalaysalt på æggene hjemmefra.
VejledningForstår du ikke tallene i opskriften? Læs her