8.0 Kulhydrater / pers.
Fordele
- Vegetarisk og lækker
- Godt kombination af forskellig god mad
Ulemper
Endelig vurdering af retten
En vegetarisk Keto frokost, der blander en hård ost som halloumi, i en frokostplatte med et æg, avocado og spinat, sammen med en hurtigt dressing med chiliflager. Det er en velsmagende, nærende og god ret, der kan spises af alle, Keto eller ej
Halloumi med avocado, æg og spinat
Bedøm denne ret
Ingredienser
- 100 gram halloumi ost
- 0,5 stk avocado
- 1 stk æg
- 50 gram frisk spinat
Dressing
- 1 spsk olivenolie
- 0,5 tsk chiliflager
- 0,5 tsk honning eller sukrin
Fremgangsmåde
- Skær din halloumi i skiver og steg det på panden. Skiverne skal svare til ca. 1,5 cm i tykkelse, da den skrumper lidt når den steges. Steg den på panden, og sæt vand til at koge i en gryde, så vi kan koge vores æg.
- Når vandet koger, lægger du et æg i vandet med en ske, og koger det i 6-7 minutter, alt efter tykkelsen af dit æg. Når ægget er færdigt, hælder du vandet fra, og tilsætter kold vand til gryden. Lav salat imens, og hæld vandet fra ægget efter et minuts tid.
- Lav en salatdressing af olivenolie, chiliflager, 1 tsk vand og honning. Rør i det indtil honningen er opløst.
- Hak salat groft og læg det på en tallerken sammen med en halv avocado. Hæld dressingen over, og server med stegt halloumi og det smilende æg.