6.0 Kulhydrater / pers.
Fordele
- Sommerlig kartoffelsalat
- God sammensætning af maden
- Smager super godt
- Godt næringindhold til Keto
Ulemper
Endelig vurdering af retten
Denne farsbrød med falsk kartoffelsalat er en udsøgt og passende ret. Retten er æstetisk, smager godt og har ganske lidt køkkenarbejde. Det er en god kombination af vores falske kartoffelsalat og farsbrødet, og den er rigtig Keto venlig.
KETO farsbrød med falsk kartoffelsalat
Bedøm denne ret
Ingredienser
KETO farsbrød
- 1 spsk olivenolie
- 1 stk rødløg
- 1 stilke bladselleri
- 3 stk hvidløgsfed
- 2 tsk tørret oregano
- 1 tsk chilipulver
- 600 gram hakket oksekød
- 25 gram mandelmel
- 30 gram parmesan
- 1 stk æg
- 1 spsk sojasauce
- 100 gram bacon
Falsk kartoffelsalat
- 1 stk rødløg
- 1 bundt asparges
- 3 stk squash
- 1 bundt frisk purløg
- 100 gram creme fraiche 18%
- 25 gram mayonnaise
- 0,5 tsk sennep
- 1 spsk citronsaft
Fremgangsmåde
Farsbrød
- Varm ovnen til 200° og smør et ovnfast fad med lidt olivenolie.
- Hak løg og bladselleri og steg det på en pande i 4-5 minutter. Tilsæt hvidløg, oregano, chili og steg det i nogle minutter mere.
- Bland hakket oksekød, mandelmel, parmesan, æg, sojasauce og salt og peber og rør det godt rundt. Tilsæt blandingen fra panden når det er færdigt og bland det igen.
- Form det til farsbrød og læg bacon på toppen eller rundt om farsbrødet. Bag det i ovnen i ca. 1 time. Hvis dit bacon ser ud til at blive brændt på, kan du dække farsbrødet til med lidt folie og bage det videre.
Falsk kartoffelsalat
- Hak rødløg, asparges og squash og put det i en skål
- Hak purløg og bland dem sammen med creme fraiche, mayonnaise, citron og sennep til en samlet blanding og tilsæt salt og peber.
- Tilsæt dressingen til grønsagerne, og rør godt rundt.
- Pres lidt citron over den falske kartoffelsalat inden servering og eventuelt drys med lidt mere purløg