Jeg er utrolig spændt på at vise dig denne bog! Det er en bog om Keto, der ikke bare omhandler de bedste redskaber til vægttab, men som virkelig går i dybden med Keto for sundhed.

Bogen viser dig, hvorfor Keto ikke er usundt, hvis det spises på den rigtige måde. Og den skal slå at slag for, at Keto er meget mere end vægttab.

 

Bogens indhold

  • Alt hvad du skal vide, for at opnå et varigt vægttab
  • Afliver myter om Keto
  • De bedste redskaber til vægttab
  • Hvorfor Keto ikke er usundt
  • Hvordan Keto hjælper
  • Kolesterol, HDL, LDL, mættet fedt
  • Insulin resistens og kronisk inflammation
  • Rigtig og hverdagsagtig mad
  • 84 ernæringsberegnede opskrifter
  • Dobbelttjekket af diætist og sundhedskonsulent, Camilla Pi Kirkegaard Larsen

📕Bogen du søger

Jeg spurgte på et tidspunkt ud, hvad I mangler mest inden for Keto, og en af svarene var en bog som denne. Keto er i den ene shitstorm efter den anden, og mange spørger “Hvordan du kan få dig selv til at spise alt det fedt” eller lignende.

De eneste argumenter du har haft er, at du har det fantastisk på Keto, og at du taber dig nemmere end på nogen anden kostform. Nu har du alle argumenterne. Bogen er evidensbaseret, og hele bogen er baseret på over 60+ kvalitets-studier. Desuden er den dobbelttjekket af diætist og sundhedskonsulent, Camilla Pi Kirkegaard Larsen.

Bogen udkommer allerede sidst i februar, men du kan forudbestille den til en billigere selvsalgs pris nu. Jeg har dog kun et begrænset antal til selvsalg.

 

🥩 Hvorfor Ketoliv bogen er anderledes

Mættet fedt er usundt, fedt skal vi holde os fra, og kulhydrater skal fylde 65% af vores tallerken. Kolesterol er usundt og LDL vil dig intet godt. 

Det er myter, som Ketoliv bogen slår ihjel. Der er ingen evidens for, at mættet fedt giver hjertekarsygdom. Hvis der var det, ville det vise sig i de meta-studier, der har undersøgt over 1 million mennesker. Konklusionen er, at der er ingen sammenhæng [1] [2] 

LDL kan være farligt, men så længe du nedsætter kronisk inflammation og mindsker insulin resistens, vil LDL gøre sit job i fred. LDL er et lipoprotein der fragter kolesterol ud til sultne celler. 

Den indeholder svar på alle sundhedsspørgsmålene!

📊Samlede statistikker

Jeg har brug for din hjælp. I forbindelse med bogen, forsøger jeg at samle resultater fra Keto, gode som dårlige. Vægttab, blodprøver, sygdomsbehandling og alle mulige andre ting. Hvis du har lyst til, anonymt, at give din statistik med i bunken, så skriv til mig på start@ketoliv.dk, og fortæl mig, hvad Keto har hjulpet dig med. Send gerne noget dokumentation med, hvis du har noget.
Jeg svarer dig så hurtigt jeg kan! Lad os så vise Danmark, at Keto ikke kun er en vægttabskur!

Et par kilder

[1] https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/24723079
[2] https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/20071648