3.0
Kulhydrater / pers.

Fordele

  • Sommerlig og lækkert
  • Let og simpelt
  • Super velsmagende med et tvist af mynte

Ulemper

  • Arbejdstid i køkkenet
Tid
7
Smag
10
Holdbarhed
8
Ingredienser
8

Endelig vurdering af retten

Kødspyd på en sommerdag er fantastisk, og her kombinerer vi den med to slags sommerlige salater, der egner sig på Keto. En fennikelsalat, der er simpel og speciel i smagen, samt en tomatblanding, der toppes med feta. Hele retten er Keto venlig og har et lækkert tvist af mynte.

Kødspyd med tomatblanding og fennikelsalat

Bedøm denne ret

No ratings yet
Køkkentid25 min
Ventetid25 min
Samlet tid50 min
Opskrift til: 2 personer
Type: [Keto]
Kalorier: 634kcal
Kulhydrater: 3g
Protein: 39g
Fedt: 48g
Fiber: 2g

Næringsindholdet er per person/stk

Pin Print opskriften

Ingredienser

Kødspyd
  • 300 gram oksekød i tern
  • 1 spsk olivenolie
  • 2 stk hvidløgsfed
  • 1 stk rødløg
  • 0,5 stk frisk mynte
Fennikelsalat
  • 1 stk fennikel
  • 2 tsk æblecidereddike
  • 1 spsk olivenolie
  • 0,25 stk frisk mynte
Tomatsalat
  • 2 stk løse tomater
  • 0,5 stk rødløg
  • 30 gram oliven, kan undlades
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 tsk balsamico eddike
  • 0,25 stk frisk mynte
  • 50 gram feta

Fremgangsmåde

Kødspyd 1/2
  • Tilsæt oksekød i tern til en pose, og tilsæt olivenolie og presset hvidløgsfed, samt salt og peber. Halver rødløg, og halver igen. Skil lagene fra hinanden, og læg det sammen med kødet i posen. Tag nu mynte og hak det fint. Læg det også i posen. Bland den godt sammen, og lad det trække i 15 minutter. Lav fennikelsalat og tomatblanding.
Fennikelsalat
  • Riv din fennikel med en mandolinjern. Pas på fingrene! Lav en blanding af olivenolie, æblecidereddike og lidt hakket frisk mynte. Hæld det over din fennikel.
Tomatblanding
  • Skær tomater i små stykker, hak rødløg helt fint og bland det med oliven. Lav en blanding af olivenolie, balsamicoeddike og salt og peber. Hæld det over tomatblandingen og drys med feta og derefter mynte på toppen.
Kødspyd fortsat 2/2
  • Sæt dint kød på et spyd efterspurgt af et lag rødløg. Sæt kød og løg på skift. Steg dine kødspyd på grillen eller på en pande, i 6-7 minutter. Husk at vende dem ofte, og server dem med fennikelsalat og tomatblanding.
VejledningForstår du ikke tallene i opskriften? Læs her