1.0 Kulhydrater / pers.
Fordele
- Hurtigt at lave
- Smager godt, og med ganske få ingredienser
Ulemper
Endelig vurdering af retten
Super lækre Keto kokoskugler, hvoraf konsistensen er smør og kokosflager, imens smagen er alsidig og sød. Den har et tvist af mandelessens, og chokoladen kombineret med peanutbutter, gør dem virkelig gode. Lav dem som fatbombs til de sene aftentimer, eller server dem på et fad for dine gæster
Kokoskugler med mandelessens og peanutbutter
Bedøm denne ret
Ingredienser
- 125 gram smør
- 100 gram kokosfibermel
- 40 gram mørk chokolade 85%
- 2 spsk sukrin
- 0,5 tsk mandelessens
- 0,5 tsk vaniljesukker
- 40 gram peanutbutter
Fremgangsmåde
- Start med at smelte smørret i en skål i mikrobølgeovnen. Smelt derefter chokolade i en anden skål. Tilsæt sukrin i smøret sammen med kokosmel, og derefter chokolade. Tilsæt vaniljesukker og mandelessens, og ælt det sammen med hænderne, indtil det bliver en samlet klump.
- Rul dem og anret dem på en tallerken, og stryg peanutbutter i linjer henover. De kan også spises uden, men vi fandt dem langt bedre her i familien, når de fik et stryg peanutbutter! Frys dem i 15-20 minutter, og server dem på fadet. Lækkert!