11.0 Kulhydrater / pers.
Fordele
- God kombination af kålpasta og ovnbagt hovedret
- Smager godt
Ulemper
Endelig vurdering af retten
Kylling i fad er en Keto ret, der kombinerer en velsmagende ret i fad, med en sprød og hurtig kålpasta. Den er et godt match, og lever op til næringsindholdet på Keto. En hurtig, god og herlig ret.
Kylling i fad med mozzarella, spinat og kålpasta
Bedøm denne ret
Ingredienser
Kylling i fad
- 1 stk rødløg
- 2 stk hvidløgsfed
- 1 stk peberfrugter
- 200 gram champignon
- 800 gram hakkede tomater
- 80 gram rød pesto
- 2 tsk tørret oregano
- 1 tsk salt
- 125 gram mozzarella
- 1 spsk olivenolie
- 600 gram kyllingebryst
- 100 gram flødeost
- 200 gram frisk spinat
Kålpasta
- 0,5 stk hvidkål
- 1 spsk olivenolie
Fremgangsmåde
Kylling i fad
- Start med at opvarme ovnen til 200°. Hak derefter de ingredienser der skal hakkes, bland retten og lad ovnen klare resten!
- Hak derfor løg og hvidløg fint, og skær peberfrugter og champignon i små spisestørrelser. Læg det i et ovnfast fad, tilsæt hakkede tomater, den røde pesto, oregano, salt og ca. 100 ml vand. Hak spinat lidt og tilsæt. Bland det hele godt rundt.
- Skær mozzarella i mindre stykker eller skiver og læg det til side.
- Hvis du har store kyllingefileter skærer du en lomme i kødet, så stor som muligt, og smører den med flødeost indeni. Har du mindre stykker, kan du skære stykkerne over, smøre et stykke med smøreost, og lægger et andet stykke ovenpå
- Læg nu kyllingestykkerne i fadet, og læg lidt mozzarella i og ovenpå retten. Bag den i ovnen i 30 minutter, og lad kålpastaen 4-5 minutter inden spisetid.
Kålpasta
- Skær kål så godt på langs, som du kan, så du får lange strimler. Tilsæt smør på en pande, og steg det i lidt hård varme i 30 sekunder. Server kålpasta til kyllingefadet