9.0 Kulhydrater / pers.
Fordele
- En super god og lækker ret
- Anderledes og go smag!
Ulemper
- Loppefrøskaller kræver lidt tålmodighed, for at skabe den rigtige konsistens på pandekagerne
Endelig vurdering af retten
Quesadillas er manges favorit - og med god grund. Specielt disse flade quesadillas, lavet af flødeost, æg og pofiber med oksekød som indhold. Den smager himmelsk, og kan varieres med taco, cheddar og andre ting - Den er super på Keto, og kan tilmed laves vegetarisk. Prøv den af.
Lækre, flade quesadillas til Keto
Bedøm denne ret
Ingredienser
Oksekødfyld
- 2 stk rødløg
- 1 spsk smør
- 400 gram hakket oksekød
- 1 tsk chilipulver
- 1 tsk tørret oregano
- 1 tsk stødt paprika
- 1,5 tsk tørret spidskommen
- 2 stk hvidløgsfed
- 50 ml vand
Pandekager
- 4 stk æg
- 4 stk æggehvider
- 350 gram flødeost
- 1 spsk loppefrøskaller
- 1,5 spsk pofiber
Andet fyld
- 1 stk avocado
Fremgangsmåde
Oksekødsfyld
- Hak løgene, og steg dem i smør på en pande. Tilsæt kødet, og steg, til det er gennemstegt.
- Tilsæt alle krydderierne, pressede hvidløgsfed og vand, og lad det simre. Lav dine pandekager imens.
Pandekager
- Tænd ovnen på 200°.
- Kom æg og æggehvider i en blender, og blend det. Tilsæt flødeost og derefterresten af ingredienserne. Lad det stå og trække i 10 minutter, så loppefrøskal-lerne kan suge væsken.
- Læg bagepapir på en bageplade, og hæld massen over. Spred den med en dejskraber. Du burde få ca. en hel bradepande.
- Bag den i 5-8 minutter, til den bliver gylden. Skær pladen ud i den quesadilla form, du ønsker.
For quesadillas og servering
- Skær avocado i skiver
- Læg en pandekage på en tallerken, og kom lidt oksekødsfyld på. Dryseventuelt lidt ost på toppen, og læg en anden pandekage ovenpå. Servér dine quesadillas med avocadoskiver.