7.0
Kulhydrater / pers.

Fordele

  • Fisk rig med omega3
  • Hurtig at lave
  • Pænt næringsindhold

Ulemper

Tid
9
Smag
9
Holdbarhed
5
Ingredienser
8

Endelig vurdering af retten

Det er en lækker og simpel ret, der kombinerer en god omgang spinat, med parmesan, lækker laks med et pift lime. Retten er hverdagsagtig og nem, mætter godt og ekstremt sund.

 

Laks med spinatsalat og limedressing

Bedøm denne ret

4 fra 1 stemme
Køkkentid15 min
Ventetid15 min
Samlet tid25 min
Opskrift til: 2 personer
Type: [Keto]
Kalorier: 639kcal
Kulhydrater: 7g
Protein: 44g
Fedt: 48g
Fiber: 6g

Næringsindholdet er per person/stk

Pin Print opskriften

Ingredienser

Laks
  • 300 gram laksefilet
  • 1 spsk smør
Dressing
  • 2 stk lime
  • 1 tsk sennep
  • 0,5 spsk olivenolie
Salat og anretning
  • 1 spsk smør
  • 350 gram frisk spinat
  • 50 gram parmesan
  • 1,5 stk avocado

Fremgangsmåde

Laks
  • Krydder laksen med salt og peber, og start med at stege laksen i lidt fedtstof på en pande. Steg den 1-2 minutter på siden uden skind, vend den, og steg den 6-7 minutter på siden med skind. Lav salaten imens.
Dressing
  • Bland lime, olivenolie og sennep i en skål og mix det sammen.
Salat og anretning
  • Tilsæt smør på en pande og varm det op. Hak spinat og tilsæt det på panden. Steg det i et par minutter, og tilsæt dressingen. Skru op for varmen og steg det igennem. Flyt det til en tallerken, riv parmesan over, skær avocado i skiver og læg det ved, og server det med den stegte laks, og et drys med sesamfrø.
VejledningForstår du ikke tallene i opskriften? Læs her